PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171677
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

No w końcu odcinek, który mogę powiedzieć, że mi się podobał. Wiadomo były gorsze momenty - AMY! Czas pozbyć się tej postaci, jeśli związek z Sheldonem zakończony. Była znakomita okazja do tego, przy zmianie lokatorów. Jak są prowadzić te miłosne gierki, to aż się prosiło o to, aby Sheldon miał... kobiecą lokatorkę, jakąś nerdkę. No kurde, szkoda że nikt ant o nie wpadł.

Na plus natomiast wątek Howarda i Raja. W końcu można było poczuć klimat "tamtych lat"! Piosenka o Thorze i Indym genialna, uśmiałem się trochę. No, ale pewnie będzie to jeden z niewielu smaczków tego nowego sezonu, który można by spokojnie wrzucić do pierwszych 3-4 sezonów :)

Mnie też odcinek bardzo się podobał :) Nie nudziłam się i nie odczuwałam żenady jak dotychczas. Było dużo śmiesznych momentów i po raz pierwszy od wielu, wielu odcinków czułam, że oglądam dla przyjemności, a nie po prostu z przyzwyczajenia.

ocenił(a) serial na 8

Stacja podała 2 ciekawostki odnośnie tego odcinka. Po raz pierwszy nazwisko aktorki grającej dziewczynę Raja znalazło się w czołówce. Co znaczy że chyba dostała kontrakt na dłużej. Kaley Cuoco się rozwodzi i w czołówce wrócono do jej panieńskiego nazwiska. Ciekawe jak się czuje na planie gdy w trakcie rozwodu gra pannę młodą. Czy to dlatego jej małżeństwo z Leonardem wygląda beznadziejnie i bezpłciowo.