Przypakował? ;) Jakoś tak dziwnie wygląda w ostatnich odcinkach ...
Jak dla mnie przytył i to sporo ale co się można spodziewać jak od 5 sezonów chińszczyznę i pizzę wcinają. Lub jak tu kolega wyżej napisał, przygotowuje się do podziału komórkowego:DDD
XDDD
A tak serio, to spójrzcie na jego datę urodzenia. Osoby bardzo szczupłe w młodości na starość zaczynają tyć i to strasznie. A, że nigdy nie miały problemów z wagą już jest za późno by się odratowały.
Co innego tzw. "ukryte grubasy" to do końca życia będzie chude jak nasza szkapa.
Oni wiedzą, że wszystko może sprawić, że przytyją w błyskawicznym tempie bo mają skłonności genetyczne. Tacy są już przez życie przeszkoleni, że nawet waga ma swoją cenę :D
Owszem przytył i jest bardziej misowaty teraz :D ale to dobrze. Choć jak twierdzi Penny- "sickliness is new sexy" ;)
jak to co ma? To logiczne, że leżeli ktoś choruje to chudnie. Ale to nie o to chodziło w tej wypowiedzi, że Sheldon jest chory, tylko, że jest tak chudy, że na takiego wygląda. Ehh...
Wolałem kiedy był chudszy bo wyglądał zabawniej - jak olbrzymia modliszka:) Zresztą dużo mu się nie przytyło, za to Penny schudła :p
Napewno gruby. Tzn wciąż nie jest gruby, ale to co mu się przybyło to tłuszczyk:)
Według mnie nie jest gruby, tylko przyjemnie zaokrąglony^^ A przecież im więcej kochanego ciałka, tym lepiej;)
No trochę przybrał na masie, ale nie wydaje mi się by wyglądał źle czy coś z tych rzeczy. Po za tym, większość zwyczajnych facetów w jego wieku wygląda znaaaaaaaacznie gorzej, może postanowił sobie odpuścić dbanie linie. Można jedynie gdybać, ale moim zdanie nawet fajnie wygląda, bo nie jest gruby, tylko taki misio :)