PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory S05E12

użytkownik usunięty

Witam odcinek nawet śmieszny oby tak dalej oceniam go na 7/10

ocenił(a) serial na 8

świetny odcinek 8/10 Wie ktoś może w co Sheldon grał ?

ocenił(a) serial na 9
AngusYoung

Red Dead Redemption firmy Rockstar. Odcinek bardzo smieszny, ciekawa odmiana po kilku ostatnich odcinkach. 9/10

ocenił(a) serial na 10
celebes

"Mialem ciężki dzień, musze sie troche przejsć" xD

ocenił(a) serial na 1

Odcinek zabawny, ale mało nerdowski. Mam tego dość! W telewizji jest kupa seriali o rodzinie, sporo o relacjach damsko-męskich, a tylko jeden o nerdach. Nie wiem po co zabiera się TWP nerdowatość. To tak jak z Losta usunąć tajemnice i retrospekcje.

ocenił(a) serial na 7
MistrzSeller

O właśnie, może dlatego mam wrazenie, że serial upada...

ocenił(a) serial na 10
interplaygirl

Wywalić z serialu Amy - gra strasznie drętwo. Howard nich zerwie z Berni, wtedy znowu grałby loosera bez laski a interakcje między żeńską stroną serialu by zeszły na dalszy plan - to jest lekarstwo na upadek TBBT, wg mnie.

ocenił(a) serial na 1
tybysh

Ona nie gra drętwo. Amy jest osobą praktycznie bez emocjonalną, podchodzącą do wszystkiego racjonalnie. Tak samo Sheldon też jest w pewien sposób sztywny w swych zachowaniach. To nie wina aktorów, to prostu takie postacie. Co do Bernadette postać fajna, ale nie pasuje do tego serialu. Mogliby ich rozłączyć i złączyć dopiero pod koniec serialu. Amy mogłaby zostać, ale gdyby jako postać drugoplanowa pojawiająca sie nie w każdym odcinku.

tybysh

nie gra drętwo taka postać została stworzona, jak prawie każda w tym serialu - przerysowana - ale taka właśnie jest. W realu są jeszcze gorsze.

no odcinek niezły, nie najlepszy, ale spoko, ocenie 7/10, nadal mnie niemal wszystko śmieszy, ale faktycznie może czegoś brakuje, chociaż z jednej strony, ze coś się rozwija i zmienia. Klimat pozostaje :) odcinki jak zwykle za krótkie, mogłabym oglądać podczas kąpieli :P

ocenił(a) serial na 10

Cudny odcinek :D w stosunku do poprzedniego ten był miłym zaskoczeniem.

ocenił(a) serial na 8
Gabrielle_de_Lioncourt

Dokładnie. Ep. dużo lepszy od 5x11. Może nie jest to najwyższa forma BBT, ale jak na 5 sez. bardzo dobry. I nie narzekajcie, że nie było "nerdostwa" - było Red Dead Redemption , był Donkey Kong. Nawet postać Amy nie irytowała. Jedyny zarzut to trochę nieścisłości fabularnych i jak zwykle "za mało Penny, niech ta dziewczyna coś osiągnie wkońcu". Odcinek na takie troszkę naciągane 8/10.