PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171507
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

The big bang theory s05e18

użytkownik usunięty

Witam odcinek taki sobie ale poziom jak poziom mógł być lepszy ale widocznie brak pomysłów pewnie oceniam go na 6/10 .

ocenił(a) serial na 10

Wyjaśnij mi jedną rzecz - dlaczego wiecznie zakładasz tematy na temat nowych odcinków i robisz to tak niedbale? Któryś raz z kolei widzę Twoją wypowiedź na zasadzie sztuki dla sztuki, nic nie wnoszącą i w dodatku bez interpunkcji.
Odcinek całkiem niezły. Kolejny serial, który wraca do formy :) Jestem mile zaskoczona, że Sheldon zachował się, jak na niego przystało - jakby mu się klepki poprzestawiały. Bongo wymiatało.

ocenił(a) serial na 6
Gabrielle_de_Lioncourt

Ale wiesz, że zadałaś pytanie na które Ci nie odpowie?
Bongo wymiatało, ale za to sceny z Wolowitzem miałem ochotę przewinąć strasznie nudne były.

Robert831231

te dialogi przez kamerke internetową były mistrzowskie. odcinek na bdb poziomie

ocenił(a) serial na 10

W pełni zgadzam się z Gabrielle_de_Lioncourt . Buldok - nie zakładaj więcej tych nędznych tematów zawierających nędzną polszczyznę.

ocenił(a) serial na 8
nashmaniak

Gdzie widzieliście ten odcinek?

użytkownik usunięty
splawik2309

ja widziałam na: i i t v. i n f o(usuń spacje)

użytkownik usunięty
splawik2309

ja widziałam na: i i t v. i n f o(usuń spacje)

ocenił(a) serial na 10

Niestety jest jeszcze po angielsku :)

użytkownik usunięty
hooleryk

no niestety:( pozostaje tylko czekać na wersję z napisami:)

Tylko dlaczego Raj na samym początku mówi przy Penny?

użytkownik usunięty
summerisgone

Przecież ma jakieś piwo w ręce, a na końcu sceny je pije.

A ja uważam, że scena z bongiem to jedna z najlepszych w tym serialu :) Bongo + problem z fryzjerem -> dla mnie wystarczająco, żeby stwierdzić, że odcinek był bardzo dobry :)

ocenił(a) serial na 9
violusek

dla mnie najlepsze byly sceny z Howardem:)

ocenił(a) serial na 10

Howard uratował odcinek :) uśmiałem sie i to jest ważne, jedynie Sheldon cos tam jeszcze próbował no i ledwie zauważyłem obecnosc reszty ekipy :P

ocenił(a) serial na 8

Nawet nawet, jest coraz lepiej. W odróżnieniu od ostatnich odcinków było kilka śmiesznych scen. Sheldon daje radę jak zwykle, ale wdg. mnie gwiazdą tego odcinka jest Howard. W końcu dostał jakąś zabawną kwestię a nie tylko ciągłe bycie przydupasem dziewczyny i matki (chociaż i na to znalazło się miejsce). Leonard i Penny trwają w zamrożonym wątku scenariusza i tylko zapychają czas jakąś krótką scenką. Raj dostaje najmniej czasu, ale to dobrze bo ostatnio bardziej mnie irytuje niż bawi. Podsumowując odcinek 7/10 i nadzieja na coraz lapsze epizody.