PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171677
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Tragedia

ocenił(a) serial na 7

Nie wiem kogo to może śmieszyć. Beznadziejne teksty, BEZNADZIEJNA gra aktorska. Mimika głównych bohaterów i ich gesty są po prostu żałosne...

ocenił(a) serial na 9
Mongoose

Mnie śmieszy...i to do łez, sit-com jest genialny, fantastyczny pomysł na serial, doskonałe gagi, dialogi, humor i prze genialna postać Sheldona za którą aktor dostał nominację do nagrody EMMY.

ocenił(a) serial na 7
peesem

Dla mnie film razi sztucznością. Przyjaciele są jeszcze jako tako na jej granicy, ale niestety ten serial grubo ją przekracza. Gra bohaterów zbyt "teatralna" rzec by można.

ocenił(a) serial na 10
Mongoose

To jest serial komediowy i jego głównym zadaniem jest rozśmieszać ludzi. TBBT wypełnia to zadanie znakomicie i to jest najważniejsze.

Mongoose

moim zdaniem serial jest świetny , do tego jest uznawany w szerszym kręgu . Był wymieniony w "Polityce" jako jeden z najlepszych seriali w Polskiej tv . Znalazł się koło takich seriali jak" Szczęść stóp pod ziemią " czy "Gotowych na wszystko " .

Neytirixd1

no wiesz, "Polityka" he he, postkomunistyczna gazeta redagowana przez pseudo inteligentów - rzeczywiście masz się na czym opierać; dobre; Paradowska, Żakowski - najwięksi debile Polskiej publicystyki

ocenił(a) serial na 9
bigBangTheory

Nie wprowadzaj tu polityki, a szczególnie jakiś PISowskich debilnych haseł...co z tego, że postkomunistyczna, czy postkomuniści nie mogą być dobrymi krytykami filmowymi, albo nie mogą być ludźmi inteligentnymi którzy kształtują opinie?

Wrzuć na luz...xD

peesem

heh, kto tu nie jest na luzie. Moze moje hasła są POwskie, albo UPRowskie, albo LPRowskie, albo SAMOOBRONowskie? Oczywiście że postkomuniści nie są ludźmi inteligentnymi, zwłaszcza ci z "Polityki"! Słyszałaś kiedyś Paradowską albo Żakowskiego? Posłuchaj sobie w archiwum tok.fm - tacy ludzie nie są w stanie kształtować opinii.

peesem

Czemu uważasz że te hasła są debilne? Przecież oni są postkomunistami oraz "inteligentami" opartymi nie na intelektualnych osiągnięciach, a na legitymacji partyjnej. Dopóki nie zostaną wyeliminowani, dopóty kraj nierządem stał będzie. Jeśli to dla Ciebie polityka, to cóż - czemu mam jej tu nie wprowadzać, zabronisz mi? Możesz jedynie tego spróbować poprzez użycie opcji: "zgłoś do usunięcia".

ocenił(a) serial na 9
bigBangTheory

Mogę Ci przyznać dużo racji, ale ja lubię ten portal, bo jest wolny od polityki, choć jestem politologiem to wolę rozmawiać o filmach niż o polityce....

ocenił(a) serial na 7
Mongoose

to śmieszy inteligentnych ludzi. bo to nie są żarty w stylu 'niani' i jakieś beznadziejne, głupie sytuacje. tylko świetne dowcipy mózgowców i ich sposób postrzegania świata. dla mnie serial jest genialny.

Mongoose

dla mnie jest on bardzo ciekawy, może dlatego że uwielbiałem fizykę :)

Mongoose

hmmm... jeżeli ktoś myśli, że teksty i sytuacje są sztuczne zapraszam na fizykę:] Świat co niektórych z nas jest naprawdę tak pokręcony^^

ocenił(a) serial na 7
toravanuriel

Nie chodzi mi o sztuczność wydarzeń, ale o gre aktorów. Zachowuja się i mówią tak jakby to była reklama zabawek dla dzieci. Naprawdę nie rozumiem co ludzie widzą w takim "małpowaniu". Ktoś powiedział, że serial ten prezentuje inteligentny humor...jesli to ma byc w jakimkolwiek stopniu inteligentne to ja jestem Krolem i Krolowa sera.

ocenił(a) serial na 8
Mongoose

To jeden z lepszych seriali komediowych ostatnich lat. Dialogi, humor, gesty i genialna postać Sheldona, który na każde pytanie jakie mu zadasz może napisać pracę dyplomową składającą się przynajmniej z 50 kartek. Być może nie każdego śmieszy, ale mnie bardzo uwielbiam ten serial

ocenił(a) serial na 8
ilka_b

pierwsze 2 sezony faktycznie były extra ale trzeci jest zupełnie bez rewelacji... oglądam to teraz w sumie bez jakichkolwiek emocji, no z wyjątkiem dzisiejszego odcinka 3x10 w ktorym kilkakrotnie usmiech zagoscil na mojej twarzy ;) ale tylko w scenach Sheldon Penny, poza tym kiepsko...

użytkownik usunięty
mxgts

Niestety muszę przytaknąć.Dwa pierwsze sezony łyknąłem na raz.Do kolejnych zaś odcinków trzeciego sezonu podchodzę z coraz większą obawą.