PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171865
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Właśnie przeczytałam, że stacja zamówiła trzy kolejne sezony. Z jednej strony bardzo się cieszę, z drugiej mam obawy co ciekawego wymyślą bo już w siódmym sezonie niektóre odcinki mocno naciągane.

kasska0

Generalnie to moim zdaniem większość odcinków była naciągana już od 5 sezonu... To był bardzo fajny serial i dobrze się go oglądało do czasu ślubu Howarda i Bernie. Od tego czasu to troche już jak nie serial komediowy tylko jakaś telenowela. Ale niestety każdy dobry serial się kiedyś skończy

corrado_92

nie wiem, co oni jeszcze wymyślą - 3 sezony to przeca ponad 60 odcinków!
zapewne twórcy zmieszczą tam kolejne rozstanie Penny i Leo.

ocenił(a) serial na 8
minor_swing

Mnie się nadal świetnie ogląda :) A serial jest w USA bardzo, bardzo popularny, trudno się dziwić, że przedłużają. Ja tam się cieszę :)

pigmejskipuszek

no, ja też, co mam się nie cieszyć :)
ale jednak jak robię sobie co jakiś czas maraton, to na 5 sezonie kończę. nowe odcinki też oglądam, bo oglądam, ale żebym jakoś specjalnie czekała to nie.

ocenił(a) serial na 8
pigmejskipuszek

Zwłaszcza porównując to z innymi serialami typu tasiemiec, cały czas trzyma dobry poziom (wcześniejsze sezony też miały lepsze i gorsze momenty).

kasska0

Wiadomo że wszyscy będą czekać na coś więcej między Amy i Sheldonem ^^w końcu się cmokają a to już postęp !