PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Napiszcie jaki bohater jest najlepszy i, w którym odcinku podobał wam się najbardziej.
Dla mnie Sheldon WYMIATA totalnie. Najbardziej wkurzająco-denerwujący koleś. Odcinek kiedy wymyślił sobie, że Penny go zaraziła grypą był niemożliwy. Kolejny mój ulubiony odcinek to ten, w którym przyjechała jego matka:):):)

ocenił(a) serial na 9
FAIRY_MOON

99 procent respondentów odpowiedziało by Sheldon (włącznie zemną) xD

ocenił(a) serial na 9
peesem

aaaa, a ten 1 procent to 'hejterzy' i zezwali by Cię wymyślnie.....

peesem

@peesem, ten jeden procent, który jak myślę mógłby urosnąć nawet do jakichś pięciu, to Ci, którym podoba się Penny :P

Ale co racja to racja, Sheldon jest świetny, to on ciągnie ten serial i sprawia, że jest naprawdę śmieszny. Jestem po pierwszym sezonie i zabieram się za następny.

ocenił(a) serial na 10
Mikez

mi najbardziej podoba się Sheldon. Jest najśmieszniejszy ze wszystkich. A mój ulubiony odcinek to ten kiedy Chłopaki jechali gdzieś pociągiem, a Sheldon zapomniał przenośnej pamięci do komputera.

ocenił(a) serial na 9
Laura12345

'You forgot your flash drive, you forgot your flash drive...'

ROTFL, to także mój ulubiony odcinek, bo jest tam Summer Glau, którą uwielbiam xD

ocenił(a) serial na 8
FAIRY_MOON

Sheldon jest nieziemski:)) może w końcu się zakocha...:P to bybył odcinek pełen śmiechu:))
uwielbiam jak Sheldon dobija się do drzwi:P wypróbuje to kiedyś hehe

ocenił(a) serial na 10
FAIRY_MOON

Sheldon wymiata ale wszyscy sie zgrali idealnie tak mi sie wydaje :-) gra aktorska może nie jest na najwyższym poziomie ale jak dla mnie oki

ocenił(a) serial na 8
tomtom321

Oczywiście Sheldon! Ten człowiek jest niesamowity, leżę po prostu jak go widzę i słucham! A odcinki to zdecydowanie ten kiedy Sheldon był chory (i sobie wymyślił, że Penny go zaraziła.).. "Soft kitty, Warm Kitty, little ball of fur. Happy Kitty, sleepy kitty, pur, pur, pur." Poza tym uwielbiam jak Sheldon się śmieje i mówi "Bazinga"!

ocenił(a) serial na 10
justysia_7

Sheldon, jego riposty potrafią doprowadzić człowieka do łez :)

ocenił(a) serial na 9
FAIRY_MOON

Sheldon oczywiście na szczycie, ale mnie zabija za każdym razem matka Howarda xD. Taka niedoceniona postać (a raczej jej głos) xDDDDDDDDD.

ocenił(a) serial na 10
FAIRY_MOON

Sheldon ma najlepsza mimike teksty i w ogole jest cool;D a najwazniejsze, ze fajnie z kobietami postępuje L:D

ocenił(a) serial na 9
FAIRY_MOON

Sheldon - tylko i wyłącznie - jego teksty potrafią "zgasić" w jednej sekundzie pozostałych bohaterów.
To jak House który nie wie że jest zgryźliwy dla innych

ocenił(a) serial na 9
FAIRY_MOON

Howard Wolowitz - muszę stanąć w obronie tego niesamowitego żydka - momenty w których zmienia głos - na jego zdaniem seksowny ;p są niepowtarzalne --- ten aktor ost miał świetny epizod u nowych Coenów.
Ale oczywiście Sheldon gra pierwsze skrzypce i to jest zamiar scenarzystów i z tego co widać udany...;p

pozdrawiam
and'ek

ocenił(a) serial na 10
greenbag

Jak dla mnie to Rajesh wymiata, najlepszy!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
FAIRY_MOON

Sheldon, Rajesh i Wolowitz - ta trójka "robi ten serial". Penny i Lenard
też mają ważne role, choć nie są tacy zabawni :)

ocenił(a) serial na 9
FAIRY_MOON

Lenarda nienawidze za ten jego głos płaczący i bluzy z kapturami non stop, zgarbioną postawe ciała, dziwne problemy z matką i grzywke (?!).

Szeldona uwielbiam.
Raż - wkurza mnie że nie gada z kobietami.
Wolowitz - bardzo dobry, po Szeldonie.
Penny - ładna kobitka

użytkownik usunięty
FAIRY_MOON

Sheldon jak Sheldon . Mnie podoba się Gra Penny , jej rozmowy i kłótnie z Sheldonem są mistrzowskie . Czasami nie musi nic mówic , wystarczy że na niego popatrzy i resztę sobie można dopowiedziec .
Poza tym jej układy z tymi kolesiami są ogólnie niezłym popisem dobrego humoru .

ocenił(a) serial na 8

Ja uwielbiam śmiech Sheldona(wtedy kiedy jego przyjaciele jadą oglądać meteoryty, a on nagrywa swoje spostrzeżenia), świetne jest też jego "there there". Najlepszy był odcinek, kiedy Sheldon wiózł Penny do szpitala i ten kiedy Penny zabrudziła jego poduszkę, a on nie mógł znaleźć sobie miejsca na kanapie:)

tiger2012

a dla mnie z tych odcinkow ktore do tej pory widzialam to najlepszy jest ten jak Sheldon mial konkurencje w postaci Dennisa Kima a drugi to ten w ktorym Penny wystepowala w musicalu a Sheldon z Leonardem nie chcieli na to isc:D

Wogole w sumie to jeden z nielicznych seriali (o ile nie jedyny) w ktorym zadna postac mnie nie irytuje:) ale jakbym miala wybrac jedna to chyba Raj za slodki akcent:)

ocenił(a) serial na 10
FAIRY_MOON

Nie zapominacie o Leslie Winkle? :)
Co drugi jej tekst potrafi rozśmieszyć do łez.

ocenił(a) serial na 9
Venomiq

Wg mnie najlepsza akcja Sheldona, to gdy nie chcieli iść na występ Penny i wymyślił niesamowicie zawiłe kłamstwo, kapitalny odcinek ;]

ocenił(a) serial na 10
Kaczu

Odcinków jest sporo, które mnie się bardzo podobały, najbardziej rozłożyła mnie scena w 14 chyba odcinku jak Sheldon potrzebował większych neutronów i poszedł na jakiś plac czy coś i w tym basenie pełnym piłek. Sposób w jaki Sheldon nurkował w tych piłkach mnie rozbrajał i jak mówił "BAZINGA".
Z osób wiadomo, że wymiata Sheldon, ale tak naprawdę wszystkie te osoby tworzą całość. I nie widziałbym tego serialu bez którejś z tych osób.

ocenił(a) serial na 8
FAIRY_MOON

Oglądam ten serial tylko dla momentów MATKA HOWARDA VS HOWARD oraz ewentualnie HOWARD vs RAJ :D
Po prostu kocham sceny jak ta matka japę drze :D

ocenił(a) serial na 8
FAIRY_MOON

BAZINGA!, jak to kto...

FAIRY_MOON

No proste, że Sheldon, a najlepszy odcinek to właśnie z tym basenem z piłkami, kiedy się droczy z Leonardem i jego słynne bazinga. A drugi najlepszy jest Howard. Zastanawiam się czy kiedyś będzie odcinek, gdzie pokażą jego matką ;D

ocenił(a) serial na 8
FAIRY_MOON

HOWARD@!
natomiast nalezy unicestwic amy w trybie natychmiastowym ;]