Nie tak dawno skończyłem oglądać seriale typu Two and a Half man i How i met your mother, czy ten serial jakoś przypomina je tematycznie ?
Nie, ale sam oglądałem HIMYM i na początku 9 sezonu zacząłem oglądać TBBT i bardzo przypadła mi do gustu. Także spokojnie możesz zaczynać ;)
Przesada.
1 sezon - tworcy jeszcze nie bardzo wiedzieli w jakim kierunku chca isc, wiele pozniejszych rekurencyjnych gagow w ogole sie nie pojawia, postaci maja troche inne typy charakteru itp., ale i tak jest smiesznie, bo jeszcze nie maja dziewczyn i dobre sa ich reakcji na Penny
2 sezon - wedlug mnie najlepszy, pelen przezajebistych odcinkow - tutaj wszystko juz sie wyksztalca, Sheldon w szczytowej formie.
3 sezon - troche zaczyna spadac forma, pojawiaja sie Amy i Bernadette (2 postaci, ktore ciagna ten serial stale w dol), ale nadal jest w miare ok
4 sezon - duzo slabszy, poczatek spadku na ryj w dol
Powiem szczerze nigdy nie rozumiałem jego ogromnej popularności. To że How I Met Your Mother czy Two and a half men zanotowały dużo niższą oglądalność jest dla mnie niepojęte. Natomiast jeśli nie masz nic lepszego do roboty/oglądania tylko średnie sitcomy- oglądaj to. Przyznam że sezon 2 był śmieszny całkiem
Z HIMYM też nie rozumiem, jednak od Dwóch i pół, wg mnie ten serial jest lepszy ;)