czy ktoś wie kiedy comedy central ma zamiar zacząć puszczać piąta serię 'big bang theory' na swojej antenie? męczą mnie te powtórki. jestem na bierzaco z odcinkami ale lubię obejrzeć też na cc.
sciagam z piratebay.org, większość seriali pokazuje sie tam kilka godzin po emisji w USA, mam z tamtąd wszystkie odcinki TBBT włacznie z dwoma pilotami
Akurat nie chodziło mi o to. Byłam po prostu ciekawa kiedy raczą puścić coś nowego, nie ciągle to samo. Ja też z TBBT jestem na bieżąco ^^
pewnie nie prędko bo przecież muszą nagrać lektora. nie wiem czy kiedykolwiek puszczają w Polsce jakiś zagraniczny serial na bieżąco. pewnie puszczą go dopiero jak się skończy w Stanach.
wejdź na thepiratebaykropkaorg potem w ich wyszukiwarce wpisz The Big Bang Theory i w zakładce poniżej zaznacz programy TV i znajdziesz tam wszystkie odcinki bez głupich tłumaczeń, jeśli potrzebujesz tłumaczenia podobno można je znaleźć na necie, ale nie szukałem, może ktoś się orientuje gdzie są dobre tłumaczenia? (oczywiście zamiast słowa "kropka" wstaw kropkę)