PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

czy ten serial jest lepszy od przyjaciół? bo interesuje mnie ten serial , chcę go nawet obejrzeć ii ma pytanie czy jest lepszy bo przyjaciele to najlepszy serial komediowy jaki widziałem

koloiif

jak dla mnie tak.

ocenił(a) serial na 9
lukasziks

W sumie trochę wcześnie, aby porównać, zobaczymy jak BBT będzie się spisywał za 3 lata, bo na razie ma cudną oglądalność....(ponad 14 mln na odcinek)

Ale w sumie dla mnie o wiele zabawniejszy niż Frendsy, po prostu uwielbiam taką tematykę i taki rodzaj humoru:-)

koloiif

Trudno powiedzieć, bo jeden i drugi serial uwielbiam, ale chyba Przyjaciół bardziej... Co nie znaczy, że ten jest gorszy! Tak czy siak polecam żebyś się sam przekonał i obejrzał - na pewno Ci się spodoba :)

ocenił(a) serial na 8
koloiif

Moim zdaniem jest porównywalny z Przyjaciółmi, tutaj jest troszkę inny humor, więc trochę ciężko to porównać. Wiem z całą pewnością, że jest gorszy od Różowych lat 70-tych. ;)

ocenił(a) serial na 9
koloiif

Zupełnie inny humor, ale jak dla mnie lepszy. Przyjaciele to zupełnie inny serial niekoniecznie gorszy. Polecam oba.

koloiif

to zalezy od gustu, dla mnie duzo bardziej zabawny od Przyjaciol!

koloiif

"Różowe lata 70-te", "Przyjaciele" i "Trzecia planeta od słońca" to najlepsze komediowe seriale wszechczasów i żadna "Teoria wielkiego podrywu" tego nie zmieni.

ocenił(a) serial na 9
Vaylander

Sorry, ale gadasz bzdury...najlepszy sit-com ever to Married with Children:-)

ocenił(a) serial na 9
koloiif

To zależy od gustu, w TBBT jest inny humor niż w innych serialach, ale dla mnie najlepszy serial komediowy jaki oglądałem:)

ocenił(a) serial na 7
koloiif

Moim zdaniem seriale są podobne pod względem lekkości oglądania. Przy żadnym z nich nie zmęczysz się myśleniem ;) Jednak wydaje mi się że mimo wszystko Przyjaciele byli lepsi. Co oczywiście nie oznacza, że nie warto obejrzeć Teorii wielkiego podrywu.

ocenił(a) serial na 8
koloiif

BBT to o niebo zabawniejszy serial niż Przyjaciele, bo ci momentami są monotonni i po prostu nudni. A Sheldon i przyjaciele bawią niezmiennie za każdym razem, obojętnie, ile razy oglądam dany odcinek :-)

koloiif

A ja się nie zgodzę z poprzednikami - dla mnie Friends to serial dużo lepszy ;)
BBT oczywiście bardzo lubię ale w moim osobistym rankingu seriali komediowych dałbym mu dopiero 4-5 miejsce, chociaż zobaczymy jak ocena zmieni się po kilku następnych sezonach, bo trzeci póki co jest niestety gorszy niż 1 i 2.