czy ten serial jest lepszy od przyjaciół? bo interesuje mnie ten serial , chcę go nawet obejrzeć ii ma pytanie czy jest lepszy bo przyjaciele to najlepszy serial komediowy jaki widziałem
W sumie trochę wcześnie, aby porównać, zobaczymy jak BBT będzie się spisywał za 3 lata, bo na razie ma cudną oglądalność....(ponad 14 mln na odcinek)
Ale w sumie dla mnie o wiele zabawniejszy niż Frendsy, po prostu uwielbiam taką tematykę i taki rodzaj humoru:-)
Trudno powiedzieć, bo jeden i drugi serial uwielbiam, ale chyba Przyjaciół bardziej... Co nie znaczy, że ten jest gorszy! Tak czy siak polecam żebyś się sam przekonał i obejrzał - na pewno Ci się spodoba :)
Moim zdaniem jest porównywalny z Przyjaciółmi, tutaj jest troszkę inny humor, więc trochę ciężko to porównać. Wiem z całą pewnością, że jest gorszy od Różowych lat 70-tych. ;)
Zupełnie inny humor, ale jak dla mnie lepszy. Przyjaciele to zupełnie inny serial niekoniecznie gorszy. Polecam oba.
"Różowe lata 70-te", "Przyjaciele" i "Trzecia planeta od słońca" to najlepsze komediowe seriale wszechczasów i żadna "Teoria wielkiego podrywu" tego nie zmieni.
To zależy od gustu, w TBBT jest inny humor niż w innych serialach, ale dla mnie najlepszy serial komediowy jaki oglądałem:)
Moim zdaniem seriale są podobne pod względem lekkości oglądania. Przy żadnym z nich nie zmęczysz się myśleniem ;) Jednak wydaje mi się że mimo wszystko Przyjaciele byli lepsi. Co oczywiście nie oznacza, że nie warto obejrzeć Teorii wielkiego podrywu.
BBT to o niebo zabawniejszy serial niż Przyjaciele, bo ci momentami są monotonni i po prostu nudni. A Sheldon i przyjaciele bawią niezmiennie za każdym razem, obojętnie, ile razy oglądam dany odcinek :-)
A ja się nie zgodzę z poprzednikami - dla mnie Friends to serial dużo lepszy ;)
BBT oczywiście bardzo lubię ale w moim osobistym rankingu seriali komediowych dałbym mu dopiero 4-5 miejsce, chociaż zobaczymy jak ocena zmieni się po kilku następnych sezonach, bo trzeci póki co jest niestety gorszy niż 1 i 2.