PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171836
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Spontaniczne obejrzałem 3 pierwsze odcinki. W ogóle się nie spodziewałem, że będzie to sitcom :] Choć prawdę mówiąc nie przepadam za tego typu serialami, ten naprawdę przypadł mi do gustu. Może to dlatego, że jest idealną odskocznią od mainsteamowej, fantastycznej papki typu Lost czy Prison Break, aczkolwiek w zabawny sposób przekrzywia stereotypy kujonów, których życie ogranicza się do matematycznych zbiorów, fizycznych analiz, seriali S-Fi oraz gier MMORPG :] będę oglądał dalej, zobaczymy jak się akcja potoczy. Zachęcam do sprawdzenia :)

ocenił(a) serial na 7
LiMiTED_UNCUT

Zgadzam się i również polecam. :)
Lekki, niezobowiązujący sitcom z zabawnymi postaciami. Można się zdrowo i bez zażenowania pośmiac.

ocenił(a) serial na 9
LiMiTED_UNCUT

Bardzo trafny komentarz ;]

Przedwczoraj, przypadkiem tutaj trafilem (doslownie - przypadkiem kliknalem w link ;p), przeczytalem go, postanowilem sciagnac kilka odcinkow "na probe" i nie zaluje ;)
Lekki, przyjemny serial z wieloma "smaczkami" dla ludzi grajacych w mmorpg i lubiacych serie sci-fi ;]

Szkoda tylko, ze odcinki sa strasznie krotkie i jest ich dopiero 27, bo za szybko mi to zlecialo :D

W kazdym razie - polecam ;)