Naprawdę,gdy czytam nie którę wypowiedzi na temat serialu,to mam wrażenie że albo jesteście pozbawieni poczucia humoru albo poprostu nigdy go nie mieliście!!!!Jest jeszcze jedna odpowiedz,jesteście fanami ''Przyjaciół''!!!Mnie osobiscie serial bardzo śmieszy!!!jest rewelacyjny,wszystkie pięć sezonów jest piękne!!!!Ktoś,kto tego nie rozumię jest poprostu drętwy!!!!!
Serial jest świetny! Zawsze potrafi poprawić mi humor. Jestem fanem "Przyjaciół" i uważam że oba seriale są świetne. Różnią się na tyle że niema sensu ich porównywać. <3
Nie którę? Kto tego nie rozumię?
Ciebie śmieszy, to resztę świata też powinno?
Nie "ciągle używamy pytań", Monika zwróciła uwagę na szkolne błędy autora tematu.
ale tacy ludzie zawsze będą istnieli, dlatego powinno sie po prostu takie komentarze ignorować.
Kocham "Przyjaciół", właśnie leci powtórka na TVN 7 więc oglądam, pomimo że widziałam już ich kilka razy :D
A Teoria wielkiego podrywu jest najlepszym serialem jaki widziałam! Sheldon ;*
Serial jest super , bo każdy z Nas w życiu kedyś spotkał osobę , która w jakimś aspekcie bardzo przypominała postać Sheldona choć z pewnością nie w tak ekstremalnym , ale specjalnie przerysowanym wydaniu jak postać Coopera , geniusza z Teksasu , który swojego bycia przemądrzałym dupkiem , nie zauważa nawet gdy Mu się Je pokaże paluchem ( odcinek w którym Sheldon prowadził wykład ,a studenci na Twiterze wyśmiewali np. " to że wybrał najnudniejszy temat na świecie i uczynił Go tematem nie do zniesienia " , lub fakt że Cooper wygląda jak owad :) Jest genialny , a zamawiając jedzenie obraża kelnerkę , czym gwarantuje sobie wkstra dodatki do jedzenia:) Bardzo fajny serial.