Czy też was denerwuje to że w serialu tym Howard zarabia najmniej? przecież to jest kompletnie nierealistyczne, jako inżynier pracujący dla NASA (dodatkowo astronauta) powinien zarabiać najwięcej z wszystkich osób w tym serialu. Dlatego strasznie mnie to irytuje, tym bardziej że wątek ten często jest poruszany w jego małżeństwie, jako że niby Bernadette zarabia od niego dużo więcej...
teraz caly dzien bede studiowal takie wyrazenia jak: gra-ndilo-kwe-ncja, e-ru-dy-cja, re-to-ryka. malo ze nie wiem co to znaczy to jeszcze mialem problem z przeczytaniem ale wiem co to snobizm w sam raz pasuje do twojego slownictwa! jak sie zapomnisz i nie wymowisz poprawnie: ę, ą, to masz migrene. a wystarczy poluzowac apaszke na szyi albo odpiac muche panie NERD! czekam na gibkáá i wyszukanáá odpowiedz.
Rozumiem zatem, że wysnuta przeze mnie supozycja była błędna, a Ty jedynie masz ciągoty do kalambur..Mała rada na przyszłość: nie pisz już tu na forum. Słusznie zauważyłeś - że nawet masz problemy z rodzimym językiem a czytanie tych Twoich ubogich treściowo wynaturzeń skutecznie odbiera wiarę w ludzkość.
jest to zaiste zaszczytnosc dla mnie ze tyś raczyl dokonac tegożesz wpisu. zauwazyles ze ty i tobie podobni, dyskutujecie o niczym jak bohaterowie tego serialu np o star treck-u? nie widzisz koincydencji? chociaz poniekád, irz :) bardziej na usta sie cisnie paralelizm tej sytuacji. mam nadzieje ze wysnuta przeze mnie presumpcja nie urazila cie.... drogi nerdzie.
Moje posty są nie dość merytoryczne dla Ciebie?Wcześniej miałem wątpliwości, ale tą wypowiedzią udowadniasz, że naprawdę stanowisz dowód na istnienie brakującego ogniwa Darwina, aż żal mi cię.Twoja umiejętność wypowiadania się tu na pożądnym forum ma przykryć Twój pseudo-intelekt bałwana.Uniemożliwia ci to zrozumienie prostej prawdy jaką jest obskurantyzm twojego intelektu. Żyjesz złudzeniem, że twoje komentarze to popis twego bełkotu. Apeluje do Twojego móżdżku, abyś nie ukazywał swojego marazmu tu na forum. Może idź lepiej z kolegami pograj w kapsle, zamiast zaszczycać swoją bezrozumną osobowość swoimi wypocinami.
bo to komedia i nie musi byc realistyczne, ma byc smieszne i takie jest!!!!!!!!!!