Jestem oburzona, że stacja przenosi 'Teresę' na godzinę 7.25!! Obecna godzina była bardzo przystępna, a teraz?? To jakiś chory pomysł, aby puszczać nową telenowelę o tak wczesnej porze!!! Nie mogę uwierzyć, że stacja TVN nie szanuję widza i odbiera mu możliwość dalszego śledzenia losów pięknej i ambitnej bohaterki. Jedak ja nie dam się złamać i zrobię wszystko, aby dalej oglądać moją ulubienicę. Wysłałam już kilka skarg do stacji i proszę wszystkich fanów o wsparcie, sama nie wiele zdziałam, jednak razem możemy więcej!
Zmiana emisji? To pewne? Przykro mi studzic Twój zapał, ale dla TVN 7 telenowele to tylko dodatek w ramówce i wszystkimi tymi petycjami tracisz czas, bo skoro przesuwają emisje na tak niekorzystny czas to widocznie oglądalnośc musi byc na tyle słaba, że nie opłaca im się pokazywac "Teresy" w takim czasie antenowym ;( Ja na szczęście mam możliwośc nagrywania programów, ale dla innych może to byc spore utrudnienie. ;( Wczesniej wszyscy sie skarzyli ze za wczesnie, nie zdązają wrocic ze szkoly itp, teraz jest jeszcze gorzej, chociaz niektorzy mogą sobie obejrzec przed wyjsciem z domu przy sniadanku :P
Ja na szczęście mam już wakacje, jednak nie należę do grona rannych ptaszków i lubię sb pospać, dlatego ta zmiana jest dla mnie sporym utrudnieniem. Wiem jednak, że telenowele to tylko dodatek, ale ja nigdy się nie poddaje, wiem, że na ogół takie petycje nic nie dają. Wyznaję jednak zasadę, że lepiej spróbować niż później żałować. :) Mam żal do stacji, która nie raz już odbiera mi możliwość przyjemnego spędzenia czasu i relaksu przy ulubionym serialu czy telenoweli. No ale trudno, c'est la vie...
Skoro masz wakacje to i tak jesteś w komfortowej sytuacji :) Sama glądam telenowele od dzieciństwa i też znam ten ból kiedy nagle z neutralnej 16 przenosili emisje np na 6 rano :/ szkoda, szczególnie że wg mnie jest to jedna z lepszych produkcji moim zdaniem
Niby w komfortowej, ale wstawać tak rano w wakacje to barbarzyństwo dla mnie :) Ale ja również uważam, że to jedna z najlepszych, więc się dla niej przełamie :) Dla powtórek Rubi wstawałam po 5, potem miałam pół godziny drzemki i wstawałam do szkoły, więc i tym razem dam radę. Czego się nie robi z miłości, jaką darzę cały świat filmu :D