Dzisiaj obejrzałem na TVP1 pierwszy odcinek i nawet mi się podobał. Mam nadzieję, że kolejne odcinki nie będą gorsze. Zobaczymy.
Pozdrawiam fanów serii
Cieszmy że wogóle puśili 8 odcinek. Ja się obawiałem że ten Dziad będzie nawijał w tym przemówieniu o tym jak troszczy się o losy nas wszystkich przez cały czas poświęcony na emisje tego odcinka.
A co do Cromartie'ego to bardzo przypomina mi Clint'a Eastwood'a.
No, w końcu za nami dziewiąty, ostatni odcinek pierwszego sezonu. Wg mnie był to bardzo udany epizod, świetnie zamykający tą serię i zachęcający do dalszych odcinków. Daję 9/10.
P.S. Z tego odcinka dowiedziałem się, że roboty nie obchodzą urodzin. Obchodzą zbudowiny.
No, w końcu za nami dziewiąty, ostatni odcinek pierwszego sezonu. Wg mnie był to bardzo udany epizod, świetnie zamykający tą serię i zachęcający do dalszych odcinków. Daję 9/10.
P.S. Z tego odcinka dowiedziałem się, że roboty nie obchodzą urodzin. Obchodzą zbudowiny.
Epizod był udany i szkoda, że był ten strajk scenarzystów, bo urwali w takim momencie. Zapraszam do mnie na podsumowanie 1 sezonu.
to właśnie 1 był najgorszy, nastepne na pewno od niego lepsze, choc oczywiście poziomem sie niektóre różniły diametralnie