PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12310
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Dzisiaj obejrzałem na TVP1 pierwszy odcinek i nawet mi się podobał. Mam nadzieję, że kolejne odcinki nie będą gorsze. Zobaczymy.

Pozdrawiam fanów serii

ocenił(a) serial na 8
Bartek2

Cieszmy że wogóle puśili 8 odcinek. Ja się obawiałem że ten Dziad będzie nawijał w tym przemówieniu o tym jak troszczy się o losy nas wszystkich przez cały czas poświęcony na emisje tego odcinka.
A co do Cromartie'ego to bardzo przypomina mi Clint'a Eastwood'a.

ocenił(a) serial na 7
maciek82a

No prawda, mnie zapowiedź przemówienia "Dziada" bynajmniej nie ucieszyła.

ocenił(a) serial na 7
Krzysiu011089

No, w końcu za nami dziewiąty, ostatni odcinek pierwszego sezonu. Wg mnie był to bardzo udany epizod, świetnie zamykający tą serię i zachęcający do dalszych odcinków. Daję 9/10.

P.S. Z tego odcinka dowiedziałem się, że roboty nie obchodzą urodzin. Obchodzą zbudowiny.

ocenił(a) serial na 7
Krzysiu011089

No, w końcu za nami dziewiąty, ostatni odcinek pierwszego sezonu. Wg mnie był to bardzo udany epizod, świetnie zamykający tą serię i zachęcający do dalszych odcinków. Daję 9/10.

P.S. Z tego odcinka dowiedziałem się, że roboty nie obchodzą urodzin. Obchodzą zbudowiny.

Krzysiu011089

Epizod był udany i szkoda, że był ten strajk scenarzystów, bo urwali w takim momencie. Zapraszam do mnie na podsumowanie 1 sezonu.

ocenił(a) serial na 1
Krzysiu011089

1 odcinek był najlepszy kolejne coraz gorsz taka jest prawda niestety.

madmax707

to właśnie 1 był najgorszy, nastepne na pewno od niego lepsze, choc oczywiście poziomem sie niektóre różniły diametralnie

ocenił(a) serial na 7
Lord_Sith

Tak, wg mnie 1 sezon był dość nierówny (ale i tak mi się podobał).