PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
5,7 3 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Pytanie

ocenił(a) serial na 10

Witam. Jestem nowy na forum. Właśnie skończyłem oglądać 2 sezon Kronik. Wiek ktoś może jakie są realne szanse na powstanie 3 sezonu?

ocenił(a) serial na 9
qbbe22

Realnie ciężko to określić . Co nie znaczy nie jest to nie możliwe , prawa do terminatora w końcu są w rękach nowego nabywcy wiec musimy czekać na jego ruch i wtedy ocenimy ;)

ocenił(a) serial na 10
qbbe22

Witaj.
Podsumowanie tego, co wiemy znajdziesz w tym temacie:
http://www.filmweb.pl/topic/1288708/Czy+powstanie+trzeci+sezon+-+FAQ.html

jacekjan

Nawet jeśli oficjalna 3 seria nie powstanie to myślę, że są realne szanse na kontynuację w postaci animacji 3D tworzonej przez fanów. Prace nad serialem są już podobno bardzo zaawansowane.

ocenił(a) serial na 7
qbbe22

Moim zdaniem serial umarł. A kto umarł ten nie żyje. Też chciałbym zobaczyć 3 sezon ale nie wierzę że powstanie. Można mieć oczywiście nadzieję, ale jest ona matką głupich. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Snajpero1984

Każda matka kocha swoje dzieci ;)

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

Jeśli nadzieja jest matka głupich to ja jestem głupcem:) Ja ciągle wiesze ze zobaczę na forum temat typu: Będzie 3 sezon.

ocenił(a) serial na 10
qbbe22

literówka: Ja ciągle wieRZe. Dlaczego tu nie można dodawać krótkich postów?

ocenił(a) serial na 10
qbbe22

Ja również wierzę w powstanie kontynuacji, choć uważam za bardziej realny film Direct to DVD niz pełny sezon.
Ale wszystko jest możliwe.

Fani Firefly czekali trzy lata na Serenity, fani One Tree Hill również czekali około trzech lat na kolejne sezony po anulowaniu serialu. Takich przykładów jest więcej.

My czekamy dopiero niecały rok. W międzyczasie był problem z prawami do franczyzy Terminatora, a więc przez ponad pół roku nic nie mogło się wydarzyć.
Musimy po prostu robić swoje, czyli nadal wysyłać listy i maile do WB, opowiadac znajomym o serialu, aby poszerzać grono fanów i... kupić 2 sezon na DVD kiedy wyjdzie w Polsce, bo to właśnie wpływy ze sprzedaży będą decydujące dla WB.

ocenił(a) serial na 5
jacekjan

ja powiem tak: serial nie przekonywał mnie, w porównaniu do filmów wypadał blado (szczególnie do dwóch pierwszych części), jednak z odcinka na odcinek wciągał co raz bardziej. aczkolwiek muszę powiedzieć że niektóre odcinki były zbędne, nudne i przegadane niepotrzebnymi oraz nic nie wnoszącymi dialogami. jednakże dziś mogę powiedzieć z czystym dla siebie sumieniem, że to jest jedna z moich ulubionych serialowych pozycji i cholernie chciałbym zobaczyć kontynuacje, bo drugi sezon skończył sie zajebiście ciekawie i kontynuacja mogła by być naprawde absorbująca i wiele wnosząca do całego uniwersuum Terminatora.

czy sie doczekamy 3 sezonu? trudno wyrokować... zważywszy iż TCSC było przetarciem marketingowym dla Salvation, który jednak dzięki naiwnej fabule i dziurom w scenariuszu poniósł finansową klape, to szanse są nikłe.

wg mnie to 3 sezon miał ukazywać zmagania ludzi z maszynami w postapokaliptycznej przyszłości i być preludium dla T5 ale skoro T4 odniósł porażke to tak naprawde nie wiadomo czy wogóle powstanie T5 co sie wiąże że i 3 sezon TCSC stanął w martwym punkcie. A SZKODA!!!

"Fani Firefly czekali trzy lata na Serenity, fani One Tree Hill również czekali około trzech lat" tak sobie myśle, abstrachując zupełnie od tematu, ile fani genialnego PitBulla będą musieli czekać na 4 sezon.

POZDRO!