PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12308
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Życie nie daje nam tego, co chcemy, tylko to, co dla nas ma.
W życiu istnieją też rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.

Myślę, że jedną z tych rzeczy są Kroniki Sary Connor.

Największych fanów zapraszać nie trzeba, zawsze tu są.

Są też ukryci i do tych powiem krótko. Przyłączcie się do nas.

Zapraszamy.

Hostile

To tam mówią z dubbingiem?

agnes_5

Nie, ale Mikołajczak często dubbinguje, np. w grach takich, jak Gothic czy Wiedźmin :)

Hostile

A rozumiem, ale i tak nie wiem, który to Mikołajczyk. Prawie nie oglądam polskich seriali.

Hostile

cholera... to już lepiej znowu gadajmy o Pierwszej miłości albo M jak miłość bo Barw Szczęścia nie znam :/
:D

_Anika_

OK :D W Pierwszej miłości to najlepszy był romans Kingi z tym niewidomym prezenterem radiowym (cholera, jak on miał na imię?) :P Zakochała się w jego radiowym głosie podczas audycji, ale później on się wstydził z nią spotkać, bo nie chciał, by dowiedziała się, że jest ślepy :P W końcu się udało jednak im spotkać i zakochali się w sobie, zaczęli chodzić ze sobą, ale później okazało się, że on ma nadopiekuńczą matkę-wariatkę, w dodatku jakąś egzaltowaną szlachciankę, która się wyżywała na Kindze i twierdziła, że samotna matka z dzieckiem to nie jest dobra partia dla jej synka :P W końcu udało się zorganizować jakąś operację, która miała przywrócić mu wzrok. No i przeszczepili mu rogówkę czy coś tam, znowu zaczął widzieć i pierwsze, co zrobił, to zaczął na oczach Kingi całować się z jakąś pierwszą lepszą pielęgniarką... :P No i to był koniec wielkiej miłości... xD

Hostile

Przemysław miał na imię:-)

peesem

Właśnie, Przemek! :D Hahaha, kolejny krypto-fan Pierwszej Miłości? xD

peesem

no nie! peesem! ty też?

_Anika_

Hmmm, skoro Ty oglądasz, to logiczne że peesem też w jakiś sposób ;p, w końcu 3 w 1.

rapecqx_E3QX

To Dai to napisała, przez chwilę jej ego przesłoniło moje....

peesem

Ej no rzeczywiście, ostatnio Dai nie ma, ale Ty za to jesteś ;p ...

peesem

to Dai też to ogląda? a jej ego przesłania twoje nawet z Anglii ho ho ho XD

_Anika_

Bo jej osobowość i ego jest przeogromniaste

peesem

co racja to racja :P

Hostile

To takie ... eee smutne ? :p ;p ;p

Hostile

pamiętam. ten gość co go grał teraz gra w M jak miłość narzeczonego/chłopaka/whatever Małgosi :P

_Anika_

i jeszcze gra/grał barmana w Tylko miłość :)

_Anika_

Heh, w pierwszej chwili przeczytałem, że grał Batmana i myślę sobie: WTF?? o_O xD

Tylko miłość nie oglądam, para Świderski-Kożuchowska wydaje mi się być nudna i przereklamowana... :P xD

Hostile

ja tez nie oglądam ale wiem XD

Batmany ci sie marzą? :D

_Anika_

Marzy mi się tylko Batgirl z koszulki Summer, chciałbym na taką popatrzeć z bliska i dotknąć (nie Batgirl, nie koszulkę, tylko najlepiej samą Summer xD)... ;0

Hostile

Gdzie dotknąć? Tam gdzie była ta podobizna Batgirl? xD

The_Answer_

Ehhh, wszystko jedno, gdzie, wszędzie by mi pasowało... xD

_Anika_

W M jak Miłość gra Tomka, chłopaka Małgosi, razem wychowują Zosię :D Jest detektywem i współpracuje z Kubą, chłopakiem Olgi, z którą razem wychowuje Krzysia :P Obaj panowie ściepnęli się kiedyś na jakiegoś starego Harleya... :P

No, Tomek też miał ostatnio perypetie z Małogosię... :P Mieli się żenić, ale kilka dni przed ślubem grali w jakąś grę polegającą na upijaniu się i opowiadaniu jakichś sekretów no i pijany Tomek przyznał się, że jakiś czas temu całował się z Martą, siostrą Małgosi, której był bodyguardem... :P No i Małgosia się wkurzyła i odwołała ślub, ale teraz chyba się zeszli z powrotem ze względu na dobro Zosi, bo w poniedziałek chyba umarła jej prawdziwa matka :P

Hostile

a Małgosia to nie jest czasem w ciąży?

_Anika_

Tak, jest :) Chyba już mu zdążyła powiedzieć, bo we wtorek Tomek się znowu oświadczył... :D Ale Małgosia swoimi romansami to chyba jest na czele rankingu z polskich seriali :P Najpierw kręciła z Michałem, ale chyba wyjechał, to kręciła ze swoim szefem, którego grał Rafał Królikowski, potem wrócił Michał i się z nim ożeniła, potem Michał znów chyba wyjechał do USA, gdzie sobie znalazł kochanka, potem kręciła z postarzałym pisarzem Napiórkowskim, który ją wykorzystał i opisał to w swojej książce "Wakacje z Małgorzatą" i cała rodzina się za nią wstydziła (zresztą, nie pierwszy, nie ostatni raz :P), potem wrócił znów Michał i się z nim rozwiodła, to zaczęła kręcić z zakochanym w niej Niemcu Steffanie i wyszła za niego, ale jej się znudził... Potem był chyba jeszcze jakiś Igor, były kochanek męża Grzegorz i dalej straciłem rachubę, ale skończyło się chyba na Tomku... :P No normalnie Femme Fatale... xD

Hostile

a podobno były kochanek jej męża - Grzegorz - ma wrócić! :) a Michał się ożenił z Grażyną która go zdradza teraz z Markiem XD

omg! te polskie seriale mają fabułę bardziej zakręconą niż Terminator połączony z Matrixem :)

_Anika_

Grzegorz już wrócił, widziałem go z tydzień albo dwa temu, jak obściskiwał Małgośkę, a ona powiedziała mu, że jest w ciąży... :P xD

Hostile

OMG! to jestem zacofana!

_Anika_

Musisz teraz to szybko nadrobić, masz czas do jutra! xD

_Anika_

A ta Grażyna (nie mylić z Grażynką, Grażynka jest z Klanu :P) to strasznie teraz tym Michałem pomiata :P Rządzi za niego kliniką, zwalnia pracowników, robi dosłownie, co chce, aż się Marysia, przyrodnia siostra Michała zatrudniona w klinice, zaczęła buntować :P A Hanka kategorycznie zarządała, żeby Marek zerwał wszelkie kontakty z Grażyną, bo ich raz Kaśka przyłapała razem w jakiejś restauracji i poskarżyła się Hance, a ta znowu zaczęła przez to pić i kręcić z Jaroszym... :P Normalnie patologia xD

Hostile

A wiecie może w czym ten Marek grał wcześniej, no nie wiem czy on ma na imię Marek, chodzi mi o męża Kożuchowskiej w serialu. Nie mogę skojarzć w czym wcześniej go widziałem...

M_GmbH

nie wiem w czym grał wcześniej ale wiem że on podkłada głos pod jakąś kreskówkę znaną (kurde... nie mogę sobie przypomnieć pod jaką) :/

_Anika_

On wygląda jak wyrośniete dziecko z jakiegoś serialu dla mnie, tylko nie wiem z jakiego.

M_GmbH

Przecież podkładał głos pod Myszkę Miki i pod Freda ze Scooby Doo

peesem

omg! no racja! właśnie! Myszka Miki! :D

M_GmbH

Zygmuś "Fagot" z "Wszystkich pieniędzy świata?" :P ;)

M_GmbH

Ten aktor to Kacper Kuszewski, podkładał głos pod Myszkę Miki... :P xD

_Anika_

Najlepsze odcinki M jak miłość zawsze były w środy, mama sobie ogląda, do pokoju wchodze ja, ojciec i brat, pstryk, Liga Mistrzów xD

The_Answer_

ROTFL. U mnie jak jest Z jak zazdrość to nawet jakby Skynet odpalił cały światowy arsenał to i tak Z jak Zazdrość musiałoby być obejrzane do końca...

M_GmbH

U mnie też, Z jak Zazdrość M jak Marihuana czy O jak Owulacja musiałby być obejrzane :D, dopiero potem mogłem sobie na mecz popatrzeć. A teraz jest jeszcze gorzej, bo chyba Polsat transmituje LM.

cybermirror

Ja czekam na Czystą Krew, może jutro mi się uda zdobyć, zobaczymy.

agnes_5

ja oglądałam początek tego serialu ale jakoś nie przypadł mi do gustu (niby o wampirach to powinien ale jakoś nie).

_Anika_

Jest trochę dziwny, wampiry wyszły z ukrycia i chcą swoich praw jak każda mniejszość to chyba o to chodzi w tym. Ale fakt mnie np. nie podoba się ten wampir Bill

agnes_5

mnie nie przypadła do gustu ta główna bohaterka (Sookie?)

heheh ale za to jakie pikantne sceny tam są ho ho ho XD

_Anika_

Tak Sookie, a sceny dosyć pikantne zwłaszcza w wykonaniu jej brata :)

cybermirror

O LOL, House zwariował! :O Zaczął całować się z Cuddy, to do niego niepodobne! :P Czy jest na sali lekarz? xD

Hostile

BTW: Nie oglądałem ostatnich odcinków, jak udało mu się pogodzić z Wilsonem? :P

Hostile

Nie wiem w którym odcinku, ale Housowi zmarł ojciec, i nie chciał jechać na jego pogrzeb. Zabrał go to tam właśnie Wilson, i się kłócili a potem 'pogodzili'.

rapecqx_E3QX

Tak było. Matka House'a zadzwoniła do Wilsona żeby dostarczył na pogrzeb House'a (on nie lubiał ojca i nie chciał jechać). Cuddy go uśpiła, zapakowali go do samochodu i pojechał w podróż z Wilsonem, mięli kilka fajnych przygód, można było dowiedziec się jak się poznał House z Wilsonem, a na końcu pogodzili się obaj. Odcinek bardzo dobry, warto obejrzeć.

M_GmbH

Tak :), nie ma to ja sobie rzucić czymś ;p.