PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76914
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

2x05

ocenił(a) serial na 8

FINN REACHES A BREAKING POINT Kane leads a mission to make peace with the Grounders. Meanwhile, Jasper agrees to participate in a risky experiment, Lincoln enters a world of pain and President Dante Wallace (guest star Raymond Barry) issues a warning. Finally, Finn’s search for Clarke takes a violent turn.

Oficjalny opis :)

Katyka

Mam zapytanie Kane chce zawrzeć pokój z przywódcą Grounders- ów, i to przypadkiem nie jest Anya ? Czy Anya jest przywódczynią jakiejś wioski Graunders-ów czy wszystkich?

ocenił(a) serial na 8
kKahlan

Mi się wydaje że będzie rozmawiał z tą murzynką z którą ,,gadała'' Octavia...

ocenił(a) serial na 9
Katyka

Finn pewnie znowu kogoś zabije. Czytałam , że będzie z nim coraz gorzej:) i pewnie Finn będzie ten zły a Bellamy ten dobry:D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Pewnie tak, choć modle się żeby nnie zrobili z Bellamego zbyt dobrego, bo straci swój pazurek :)

ocenił(a) serial na 9
Katyka

no dokładnie :) chociaż wydaje mi się , że to wszystko podchodzi trochę pod relację Bellamiego i Clarke bo Finn się zrobi zły , Clarke go nie będzie chciała , Bellamy będzie ten lepszy i w końcu się shippers doczekają :D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Piękny dzień to będzie :D

ocenił(a) serial na 9
Katyka

najpiękniejszy:D mnie wszystko zadowoli , jeśli chodzi o Bellarke:D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Tak, święte słowa choć jedyna rzecz- gdyby tak się pokłócili że nie chcieliby się już nigdy znać....

ocenił(a) serial na 9
Katyka

no nie no taka kłótnia to nie , ale coś typu: Gdzie byłaś ? wiesz , jak się o Ciebie martwiłem ? to bym sie nie obraziła :D tylko , żeby Finna przy tym nie było , bo coś czuję , że jak sie mają wszyscy spotkać to Finn wyskoczy z przytulaniem Clarke a Bellamy pójdzie w odstawkę....

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Tak taka kłótnia może być, i niech powie jeszcze księżniczka z uśmiechem i jestem w niebie :-) O tak, bez Finna, bo on ja przytuli a na drugim planie bedzie smutny Bellamy :-( Akceptuje jeszcze wersje, iż to Bellamy przytula Clarke a klucha, przepraszam Finn na to patrzy ;-) ;-) Co wy na to?

ocenił(a) serial na 9
Katyka

tak , to by było świetne :D jeszcze bym do tego dodała wściekłego Finna krzyczącego : On jest niebezpieczny ( bla bla bla ) a Clarke: Ale ja go kocham , to bym tam padła :D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Boże, zaraz zejde na zawał XD To było by piękne ale myślę że tak nie zrobią :( Na razie mam nadzieje :) Niech będziecoś choćby subtelnego ale pokazało że im na sobie zależy :)

ocenił(a) serial na 9
Katyka

Na pewno tak nie zrobią:( no może w 3 sezonie :) ale wydaje mi sie , że dostaniemy Bellarke ale w nieoficjalnej wersji.:) raczej spojrzenia , wsparcie no i może ( oby ) jakieś przytulenie i pocałunek , no dobra ze dwa albo trzy ale oprócz tego nic więcej:(

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Ja osobiście chyba padnę wogóle jak się odnajdą. Nieważne czy pędzie uścisk czy nie ale to będzie piękny dzień i nie mogę się już doczekać :D

ocenił(a) serial na 9
marlenasz

jak już mówiłam mnie wszystko zadowoli , ale Finna ma tam nie być :D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Mam tak samo :D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Po prostu ta chemia między nimi to jest coś niesamowitego ! :D Prędzej czy później musi między nimi do czegoś dojść :D

ocenił(a) serial na 9
marlenasz

dokładnie :D i szykuje się spotkanie Bellarke :D w następnym odcinku już będzie :)

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Naprawdę?!! O boziu, nie wyrobie :D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Święte słowa - precz z miękką kluską!!

ocenił(a) serial na 9
Katyka

ale miękkiej klusce kogoś może podstawią :D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

może... no dobra niech kogos ma XD

ocenił(a) serial na 9
Katyka

tylko nie Clarke:)

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

To oczywiste :D

karolsztynek

Dokładnie :)

ocenił(a) serial na 8
Katyka

Dlaczego jest temat o dyskusji na temat odcinka 5 jak jeszcze nie wyszedł?XD. Do tego nie ma jeszcze tematu o odcinku 4. Bądźcie konsekwentni.

Katyka

Skoro wyszedł już 4 odcinek, to pozwole sobie dodać promo do 5 :) https://www.youtube.com/watch?v=2H9eIj5m3AU#t=17 BELLARKE REUNION YEAH :D

ocenił(a) serial na 8
nutria_00

Moja pierwsza reakcja- awwww,piiii yessss!!! Mniej wiecej XD Nareszcie, ileż można oglądać jak chcą przeżyć? ( żarcik :)) Bell, nawet jak brudny i potargany to i tak jest seksowny :D:D

ocenił(a) serial na 9
nutria_00

i duża szansa , że Finna nie będzie przy tym REUNION :D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Niestety w to wątpie ale jest zawsze szansa:) Niech coś z nim zrobią, nie mówie że ma być zabity dzidą, albo zjedzony, niech umrze honorową śmiercią,kogoś ratując np Raven i będzie spoko, choć kiedy Bell i Clarke się zejdą ( a muszą xd) miło będzie patrzyć na zazdrosnego Finna :D

ocenił(a) serial na 8
Katyka

Ale się rozdzielili Bellamy i Finn poszli w inną stronę. Wracają do Arki ? Jak tak to będzie WIELKI POWRÓT bez Finna :D

ocenił(a) serial na 8
marlenasz

Fakt , zapomniałam XD Wybaczie :)

ocenił(a) serial na 8
Katyka

Ale przyznam bardzo byłam bym uradowana gdybym zobaczyła minę Finna na widok jak to Clarke wita Bellamy'ego <3 tylko pomarzyć ( chociaż nic nie wiadomo :D )

ocenił(a) serial na 9
Katyka

nie oglądajcie zdjęć z 5 odcinka bo sobie niespodziankę zepsujecie odnośnie Bellarke :D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Popieram :D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

O boże!!!! Nie wiem czy się cieszyc ze to obejrzałam czy żałować że zapsólam niespodzianke :):) : ;D

ocenił(a) serial na 9
Katyka

ja tam umieram ze szczęścia ogólnie :D ale oni nas chyba chcą zabić dodając te zdjęcia tydzień przed a nie na przykład dzień przed:D od takiego czekania można umrzeć no.:D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Popieram :D PS. Ja umarłam ze szczęścia a to pisza moje zwłoki które nie wyrabiaja do następnego odcinka :):)

ocenił(a) serial na 9
Katyka

hahahahahah :D a ja piszę ze szpitala , bo po zobaczeniu zdjęć prawie zeszłam na zawał:D jeszcze na dodatek znalazłam taki artykuł http://www.hypable.com/2014/11/10/the-100-season-2-clarke-finn-bellamy/ , to już wgl :D

karolsztynek

ooo jak miło - fanom nie spodobało się Flarke więc pręcz z Flarke :D Ah te seriale CW - fani dosłownie wszystko mogą na twórcach wymusić :P

ocenił(a) serial na 9
nutria_00

no dokładnie :D a twórcy to niby nie będzie Bellarke , nie w romantyczny sposób bla bla bla a tu się powoli nasze marzenia spełniają :D

karolsztynek

Jestem pewna, że będzie :) Ale tylko jeżeli dostaniemy 3 sezon, wątpię że w 2 zrobią z nich romantyczny pairing, co w sumie mi odpowiada. Za wcześnie by było.

ocenił(a) serial na 9
nutria_00

ja mam tylko nadzieję , że jeśli zrobią z nich parę to nie będzie to pocałunek , seks i Finn , żeby było ciekawiej. Jak już para to ja tu liczę na coś bardziej romantycznego a nie to co Clarke z Finnem mieli :D no sorry tam tak to wyglądało pocałunek , seks i Raven :)

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

O boziu, boziu:) :) Jeżeli zwloki mogą umrzeć to właśnie to zrobiły XD No scenarzyści ja wam dam nie romantyczną relację!!! Sio całkowicie Flarke witaj love Belklarke :)) Zgadzam się byle to nie było schematyczne:)

ocenił(a) serial na 9
Katyka

a co będzie ze zwłokami jak obejrzysz odcinek :D to dopiero będzie:) Finn niech sobie będzie z tą nową laską Mel czy jak jej tam :D Bellarke all the way :D

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Nie pytaj XD Popieram w całej mierze :)

Katyka

Dla zainteresowanych mam bardzo dobre wieści, musicie tylko wejść w link poniżej :D

http://31.media.tumblr.com/3052ee871b33bd34b0e2d84411b07f68/tumblr_nf8ri06OKO1sj 1jw7o1_1280.png

nutria_00

http://instagram.com/p/vjWKx8jdvJ/

I coś jeszcze lepszego ;>

ocenił(a) serial na 9
nutria_00

mega po prostu! <3 tyle czekałam !

ocenił(a) serial na 8
karolsztynek

Bozeeeeee!!!! Mam zawal ze szczęścia!! Ale to jest piekne...:D I ta opczatkowa niepewnosc Bella, a potem ummmm :D