FINN REACHES A BREAKING POINT Kane leads a mission to make peace with the Grounders. Meanwhile, Jasper agrees to participate in a risky experiment, Lincoln enters a world of pain and President Dante Wallace (guest star Raymond Barry) issues a warning. Finally, Finn’s search for Clarke takes a violent turn.
Oficjalny opis :)
musiała o tego chłystka zapytać ale to jej wybaczyć moge :D bo jak zobaczyła Bella to nawet nie zastanawiała się nad Finnem:D
Oglądał ktoś odcinek 5 nie umiem nigdzie znaleźć po angielsku oczywiście . Proszę pomocy podajcie linka :) !!
dopiero dzisiaj jest premiera tego odcinka , więc raczej jutro dopiero bd można obejrzeć:)
OMFG!!!!!!! Jaka ja jestem szczęsliwa Bellamy i Clarke odnaleźli się!!!!!! I ten uścisk, no brak słów !To jest takie piękne :D <3
Nie jestem zbytnią zwolenniczką jako tako romansów w serialach, ale ich uwielbiam. A ten uścisk jest taki cuuudny! Popatrzcie na ich spojrzenia kiedy oderwali się od siebie. I to jak Clarke do niego biegła, no miodzio :D
To ich spojrzenie... Nie moge oddychac :D <3<3 Ale jest postep- najpierw Bellamy, potem Octavia a po namysle Finn... xd
A można spytać gdzie wy obejrzeliście ten odcinek ( chyba ze nie widzieliscie)
bo jak zawsze oglądałam w środę po ENG ??