tak jak w temacie anya skoczyla przed opaleniem ognia w finale pierwszego sezonu, schronila sie razem z bohaterami, w 2 sezonie jej nie widac co jest z nia
Myśle że nie za dużo, coś mi się wydaje że jakimś cudem Clark jej się wywinie, tylko na kogo natrafi? Sporo grup w lesie
Oglądałam zwiastum 2X04 Clark i Anya będą ucekać razem ponieważ górale ich wytropili ... :/
Ale jak będą uciekać rolę się odwrócą Clark zwiąże Anye .
Tak mi się wydaje ;D
mi się marzy sojusz między groundersami a ludźmi z arki vs górale i żniwiarze. Chce sieczki
A ja nie chce żeby ludzie z arki złączyli siły razem z setką . Bo jak ich odnajdą to mogą ich zamknąć albo coś ( przecież dla nich to tylko nieletni przestępcy )
odcinek w którym nawiązali kontakt z Arką, podczas rozmowy Thelonius'a Jaha'y z Bellamy'm Blake'iem wyrażnie jest powiedziane, że zostaje ułaskawiony, co do reszty nie jest powiedziane
Nie jestem pewien w 100% ale wydaje mi się że w 1 epie jak lecą na ziemie i puszczają przemówienie Jaha to on w nim mówi że ich winy zostały wybaczone czy coś w ten deseń.
O ile się nie mylę, nagrodą za sprawdzenie czy na Ziemi można przeżyć, miały być czyste kartoteki dla 100tki. Czyli całkowite ułaskawienie.
Bellamy nie był w "setce", on specjalnie chciał się dostać jako strażnik na statek, aby być z siostrą...