PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 77211
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Czy przeżyli?

ocenił(a) serial na 9

Jak myślicie czy Finn i Bellemy przeżyli? Ja myślę że tak pewnie ci Górale wzięli ich albo się gdzieś schowali.

ocenił(a) serial na 4
Madzik0_0

Jestem tego pewna... wiadomo, że trójkąt miłosny musi trwać dalej :)

ocenił(a) serial na 9
carolina_liar

No też prawda :)

ocenił(a) serial na 6
carolina_liar

Albo czworokąt, bo pewnie teraz Clarke pozna jakiegoś przystojnego Górala-strażnika, który będzie jej pomagał uciec - w tym serialu to bardzo możliwe:d

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Nie wiem... przciez ktos z nich dostal kose.... a Finn po prostu lezal.
Ale to musi byc trik... nie usmiercili by od tak .. Raven (lekarstwa nie podali?), Finn'a, i .. Ballamiego najlepsza postac serialu.

ocenił(a) serial na 7
Skullers

właśnie w końcu nie wiem, czy jej podali to lekarstwo czy nie..

ocenił(a) serial na 9
Justeenqa

Mi się, że podali. Była taka scena, że strzykawką jej coś podawali. Chociaż pewna nie jestem, mogło mi się coś pomieszać :)

Justeenqa

podali jej na 100 %

ocenił(a) serial na 7
Madzik0_0

mam nadzieje, że nie :D

ocenił(a) serial na 7
Justeenqa

znaczy, że mam nadzieje, że żyjąąąąą !!!!!

Madzik0_0

Bellamy żyje na pewno, aktor prowadził rozmowy z twórcami na 2 sezon ;)

ocenił(a) serial na 6
nutria_00

Pewnie dlatego taki finał, bo chcieli go przycisnąć; "no wiesz, Twój bohater jest już jedną nogą w grobie, więc albo godzisz się na taki kontrakt albo żegnamy!" - zawsze może się zdarzyć że wskoczył do tunelu, został poparzony, górale go wyleczyli i w drugim sezonie zagra go jakiś Pattinson:p

ocenił(a) serial na 8
Madzik0_0

Jestem pewna, że przeżyją i powrócą do nas, w jakiś ciekawych i nieprzewidywalnych okolicznościach w drugim sezonie. Bellany i Finn są charakterystycznymi i barwnymi postaciami, które zbyt wiele w noszą do serialu. Twórcy nie mogą pozwolić sobie na taką stratę ;)
A z drugiej strony... jeśli zabiją Finna, to ja się buntuje i dalej oglądać nie będę!

ocenił(a) serial na 7
Madzik0_0

To chyba pytanie retoryczne, bo wiadomym jest, że nie zostaną uśmierceni. Można jedynie się zastanawiać nad losem Raven, ale też zapewne zostanie ocalona przez ludzi z bazy.