PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76887
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Jak myślicie czy Finn i Bellemy przeżyli? Ja myślę że tak pewnie ci Górale wzięli ich albo się gdzieś schowali.

Madzik0_0

Jestem tego pewna... wiadomo, że trójkąt miłosny musi trwać dalej :)

carolina_liar

No też prawda :)

carolina_liar

Albo czworokąt, bo pewnie teraz Clarke pozna jakiegoś przystojnego Górala-strażnika, który będzie jej pomagał uciec - w tym serialu to bardzo możliwe:d

Madzik0_0

Nie wiem... przciez ktos z nich dostal kose.... a Finn po prostu lezal.
Ale to musi byc trik... nie usmiercili by od tak .. Raven (lekarstwa nie podali?), Finn'a, i .. Ballamiego najlepsza postac serialu.

Skullers

właśnie w końcu nie wiem, czy jej podali to lekarstwo czy nie..

Justeenqa

Mi się, że podali. Była taka scena, że strzykawką jej coś podawali. Chociaż pewna nie jestem, mogło mi się coś pomieszać :)

Justeenqa

podali jej na 100 %

Madzik0_0

mam nadzieje, że nie :D

Justeenqa

znaczy, że mam nadzieje, że żyjąąąąą !!!!!

Madzik0_0

Bellamy żyje na pewno, aktor prowadził rozmowy z twórcami na 2 sezon ;)

nutria_00

Pewnie dlatego taki finał, bo chcieli go przycisnąć; "no wiesz, Twój bohater jest już jedną nogą w grobie, więc albo godzisz się na taki kontrakt albo żegnamy!" - zawsze może się zdarzyć że wskoczył do tunelu, został poparzony, górale go wyleczyli i w drugim sezonie zagra go jakiś Pattinson:p

Madzik0_0

Jestem pewna, że przeżyją i powrócą do nas, w jakiś ciekawych i nieprzewidywalnych okolicznościach w drugim sezonie. Bellany i Finn są charakterystycznymi i barwnymi postaciami, które zbyt wiele w noszą do serialu. Twórcy nie mogą pozwolić sobie na taką stratę ;)
A z drugiej strony... jeśli zabiją Finna, to ja się buntuje i dalej oglądać nie będę!

Madzik0_0

To chyba pytanie retoryczne, bo wiadomym jest, że nie zostaną uśmierceni. Można jedynie się zastanawiać nad losem Raven, ale też zapewne zostanie ocalona przez ludzi z bazy.