Jak myślicie czy Finn i Bellemy przeżyli? Ja myślę że tak pewnie ci Górale wzięli ich albo się gdzieś schowali.
Albo czworokąt, bo pewnie teraz Clarke pozna jakiegoś przystojnego Górala-strażnika, który będzie jej pomagał uciec - w tym serialu to bardzo możliwe:d
Nie wiem... przciez ktos z nich dostal kose.... a Finn po prostu lezal.
Ale to musi byc trik... nie usmiercili by od tak .. Raven (lekarstwa nie podali?), Finn'a, i .. Ballamiego najlepsza postac serialu.
Mi się, że podali. Była taka scena, że strzykawką jej coś podawali. Chociaż pewna nie jestem, mogło mi się coś pomieszać :)
Pewnie dlatego taki finał, bo chcieli go przycisnąć; "no wiesz, Twój bohater jest już jedną nogą w grobie, więc albo godzisz się na taki kontrakt albo żegnamy!" - zawsze może się zdarzyć że wskoczył do tunelu, został poparzony, górale go wyleczyli i w drugim sezonie zagra go jakiś Pattinson:p
Jestem pewna, że przeżyją i powrócą do nas, w jakiś ciekawych i nieprzewidywalnych okolicznościach w drugim sezonie. Bellany i Finn są charakterystycznymi i barwnymi postaciami, które zbyt wiele w noszą do serialu. Twórcy nie mogą pozwolić sobie na taką stratę ;)
A z drugiej strony... jeśli zabiją Finna, to ja się buntuje i dalej oglądać nie będę!