Jeśli macie jakieś pytania co się wydarzy w tym sezonie to chętnie odpowiem. Od siebie mogę
dodać, że będziemy musieli się pożegnać z:
Lincoln'em (poświęci życie dla ratowania Octavii)
Marcus'em Kane'em (zginie próbując przejąć władzę nad ziemianami)
John'em Murphy'm (zginie, ale odkupi swe winy ratując Bellamy'ego przed osadnikami z Mount
Weather)
Pozdrawiam Gerwazy
Z Anya póki co wszystko bedzie w porządku, zawrzą sojusz z Setką (ale nie z innymi mieszkańcami stacji), jednak najtrudniejsza walka czeka ich w 3 sezonie, więc nie wiadomo co z nią dalej będzie
SPOILERY ale to chyba oczywiste w tym wątku. ;-D
A skąd masz te info? Twórcy jednak zwykle nie dają takich spoilerów (np. mówią, że ktoś zginie nie zdradzając kto, żeby wzbudzić napięcie). Więc tak sobie teoretyzujesz, czy masz jakiekolwiek realne podstawy, by tak mówić?
Bo nie wiem czy masz rację. Lincoln pójdzie na jakieś eksperymenty w Mount Weather, więc raczej to Oktawia będzie szukać go i ratować jego, nie na odwrót. Marcus może faktycznie zginąć, ale zobaczymy w jakim kierunku to pójdzie bo trzeba przyznać twórcom, że otworzyli kilka furtek na dobre motywy. Murphy został w pewnym sensie odkupiony, więc po co mieliby go zabijać? To byłoby trochę bez sensu. Z Anyą natomiast na pewno będzie w porządku na razie bo inaczej nie poświęcaliby jej relacji z Clarke całego odcinka.
dokładniej to on się podłoży dając Octavii i kilku innym osobom czas na ucieczkę, skąd info patrz niżej.
Pozdrawiam
na stronie głównej wytwórni można kupić scenariusz w wersji kolekcjonerskiej całego drugiego sezonu za kwotę 219 dolarów + t-shirt gratis, jest to wersja nieco skrócona, w sumie 357 stron tekstu
Pierwsze słysze o czymś takim :) Szkoda LIncolna a co do reszty to dobrze że zginą jakoś za nimi nie przepadałam
:)
Też pierwsze słyszę o czymś takim! Czyżby twórcom serialu brakowało kasy i rzucają się na wszystko co możliwe, żeby podreperować budżet? :(
Także jestem bardzo ciekawa czy Anya przeżyje mimo iż widziałam jak ją postrzelili w 4 odcinku. Szkoda by było sojuszu jaki w końcu zawarła z Clarke, tyle lania się po "mordach" na nic :P Nie wiem czy dobrze kojarzę a mogę się mylić ale wydaje mi się że w którymś z odcinków było coś wspomniane że ziemianie się szybciej regenerują więc może Anya jakoś przeżyje :)