Ten serial nie ma absolutnie nic wspólnego z Misfits. Nie wiem jakim cudem może Ci się kojarzyć, chociaż rozumiem, że obecna młodzież ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
W obu serialach jest "grupa nieletnich przestępców" więc skojarzenie nie jest bezpodstawne.Powstrzymaj się więc z takimi złośliwymi komentarzami i nie wywyższaj się.Dodam jeszcze ,że to indywidualna opinia Dariach98 i ma do niej prawo.Może jej się nawet skojarzyć z kucykami MLP a Tobie nic do tego bo to JEJ skojarzenia.
Liga Sprawiedliwości zobowiązuje Baksiu :)
//Tak bardziej poważnie to autorka tematu z pewnością obroniła by się sama gdyby nie fakt, że jest nieobecna.
mnie również skojarzył się z Misfitsami, jak w:"Boooże,gdyby zamiast tej ślicznej i porządnej młodzieży, która grzeszyła głównie buntem przeciwko systemowi wysłać tam Misfitsów to serial byłby wybitny, a tak jest mocno taki sobie. Gdzie jest Nathan gdy go potrzebujemy?" Oglądam w tej chwili głównie dlatego,że ma sporo nawiązań do starych powieści science fiction, od imion głównych bohaterów począwszy po drobiazgi fabularne, których nie chcę spoilerować:) No i może Bellamy jest trochę interesującą postacią, i ma fajne imię:D