Żenująca kupa kupy. Chyba ktoś pomylił sci-fi z serialem dla gimbazy. Lepiej "Klan" obejrzeć, poważnie.
Co wy ludzie macie z tym tekstem "gimbaza"? Macie aż tak ubogi język, że szukacie idiotycznych tekstów. Jak widzę określenie "dla gimbazy" to aż z ciekawości oglądam, bo widzę że ktoś nawet nie umie porządnie skrytykować czegoś. Więc jego opinia jest zerowa.
To może tak, ostra dziecinada.
Film dla dzieci. Rajcujących się buntem wśród rodziny i społeczeństwa.
szkoda, bo trailer wydawał się świetny. a szukam właśnie czegoś, ale widząc opinie chyba sobie odpuszczę
Kierujesz się opiniami sfrustrowanych ludzi wylewających swoją żółć w internecie? Gdybym miała kierować się opiniami ludzi, to nie obejrzałabym żadnego serialu ani filmu. Zawsze wszędzie znajdą się malkontenci.
Przyznam, że minusem serialu jest to, że wyraźnie jest kierowany do nastoletniej widowni. Ale widząc jakie filmy lubisz, czyli podobnie jak ja - kino rozrywkowe, które ogląda się dla przyjemności i relaksu a nie dla zadumy.
Spróbuj. Powiem Ci, że mnie pierwszy odcinek pozytywnie zaskoczył. Serial ten znalazłam wiedząc o nim wcześniej tyle co nic, czyli kilka zdań opisu, więc nie miałam żadnych oczekiwań.
W pierwszym odcinku pojawiły się dwie znajome twarze z serialu Continuum. Zalążek intrygi, który z pewnością rozwinie się później. Montaż, zdjęcia i dynamika dają odczucie, jakby bardziej oglądało się film, niż serial. Efekty specjalne miłe dla oka. Jeśli ogólnie lubisz tematykę Sci-Fi, to może Ci się spodobać. Trzeba tylko podejść do tego serialu na luzie, a nie tak jak wiele osób wypowiadających się tutaj.