Kto oglądał zwiastun odcinka, chyba zwrócił uwagę na moment gdy Finn otworzył oczy. I tu rodzi się pytanie. Czy twórcy przywrócą go do serialu czy jednak to była tylko i wyłącznie wyobraźnia Clarke?
Osobiście nie jestem za powrotem Finna. Nie wiem co Wy myślicie na ten temat?
Ona go zabiła i wydaje mi się, że to będzie ją prześladowało przez jakiś czas (daruję sobie zbędny dramatyzm i nie napiszę, że do końca życia) i pewnie właśnie przybierze to formę pewnych wizji i halucynacji.
W takim razie tylko się cieszyć :) czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki:)
Mam nadzieje, że go nie przywrócą, bo chyba przestane to oglądać.. Czekałam na jego śmierć wszystkie odcinki haha
Ile można byłoby się p****ć z jednym Finnem i to tylko dlatego, że dwie panienki na niego lecą.. Poza tym zabił tam z 10 osób (nie pamiętam ile dokładnie) i jeszcze tylko dlatego, że się bidulek zdenerwował - to mu się należało..
Dokładnie to 18. Fajnie ktoś to na tumblrze pokazał/porównał - że jego pozorny spokój skrywał wewnętrzną furię.
Długo czekaliśmy na jego śmierć, ale za to w jaki jaki ładny sposób zszedł z tegoż świata. Nie zabrakło łez i patetyzmu, ale cel został osiągnięty :D Może w końcu przestanę przewijać niektóre sceny, bo jak mi się jego szacowna paszcza na ekranie pojawiała, to nie mogłam wytrzymać i pomijałam :)
Wszystko zobaczymy jak się potoczy po tym odcinku. Też się wkurzę jak się okaże, że jakoś Finna ożywią. Oby nie :)
Luuudzie, nie ożywią go... Wystarczy poszperać po necie i od razu jest informacja, że Finn definitywnie nie zyje i twórcy nie mają zamiaru przywracać go z martwych w jakikolwiek sposób. To, co widzicie w zwiastunie to tylko halucynacje Clarke, także spokojnie ;)
ogolnie nie wypowiadalem sie jeszcze na emat tego serialu ale jakos mi sie nie chce wierzyc ze finn umarl...a po drugie ludzie ziemi(nie wiem jak ich nazwac) strasznie mi przypominaja i w ubiorze i zachowaniu ludzi z mad maxxa chyba ekipa serialu na tym bazowala...
No to teraz opinie poproszę po odcinku ! :) Jak się podobało i w ogóle? Serial mnie wkręcił mega muszę przyznać :)