PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76914
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Kto oglądał zwiastun odcinka, chyba zwrócił uwagę na moment gdy Finn otworzył oczy. I tu rodzi się pytanie. Czy twórcy przywrócą go do serialu czy jednak to była tylko i wyłącznie wyobraźnia Clarke?

Osobiście nie jestem za powrotem Finna. Nie wiem co Wy myślicie na ten temat?

pyra8

To było coś typu koszmaru. Nie pokazali by tego w zwiastunie.

pyra8

Ona go zabiła i wydaje mi się, że to będzie ją prześladowało przez jakiś czas (daruję sobie zbędny dramatyzm i nie napiszę, że do końca życia) i pewnie właśnie przybierze to formę pewnych wizji i halucynacji.

ocenił(a) serial na 10
pyra8

W takim razie tylko się cieszyć :) czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki:)

ocenił(a) serial na 9
pyra8

Mam nadzieje, że go nie przywrócą, bo chyba przestane to oglądać.. Czekałam na jego śmierć wszystkie odcinki haha
Ile można byłoby się p****ć z jednym Finnem i to tylko dlatego, że dwie panienki na niego lecą.. Poza tym zabił tam z 10 osób (nie pamiętam ile dokładnie) i jeszcze tylko dlatego, że się bidulek zdenerwował - to mu się należało..

ocenił(a) serial na 9
kilapekila

Dokładnie to 18. Fajnie ktoś to na tumblrze pokazał/porównał - że jego pozorny spokój skrywał wewnętrzną furię.

kilapekila

Długo czekaliśmy na jego śmierć, ale za to w jaki jaki ładny sposób zszedł z tegoż świata. Nie zabrakło łez i patetyzmu, ale cel został osiągnięty :D Może w końcu przestanę przewijać niektóre sceny, bo jak mi się jego szacowna paszcza na ekranie pojawiała, to nie mogłam wytrzymać i pomijałam :)

ocenił(a) serial na 10
Kikyo22

Wszystko zobaczymy jak się potoczy po tym odcinku. Też się wkurzę jak się okaże, że jakoś Finna ożywią. Oby nie :)

pyra8

Luuudzie, nie ożywią go... Wystarczy poszperać po necie i od razu jest informacja, że Finn definitywnie nie zyje i twórcy nie mają zamiaru przywracać go z martwych w jakikolwiek sposób. To, co widzicie w zwiastunie to tylko halucynacje Clarke, także spokojnie ;)

pyra8

https://www.youtube.com/watch?v=ryOItSfbyNg łapcie klip ;)

pyra8

ogolnie nie wypowiadalem sie jeszcze na emat tego serialu ale jakos mi sie nie chce wierzyc ze finn umarl...a po drugie ludzie ziemi(nie wiem jak ich nazwac) strasznie mi przypominaja i w ubiorze i zachowaniu ludzi z mad maxxa chyba ekipa serialu na tym bazowala...

ocenił(a) serial na 10
pyra8

No to teraz opinie poproszę po odcinku ! :) Jak się podobało i w ogóle? Serial mnie wkręcił mega muszę przyznać :)

ocenił(a) serial na 7
pyra8

Na opinie po tym odcinku jest osobny temat.