myslę, że trzeba zobaczyc jeszcze inne odcinki, oglądnąlem pilot, moim zdaniem przeciętny serial , ale nie raz tak bywalo ze sie seriale rozkręcały i były o.k, zatem trzeba poświęcic troche czasu i zobaczyc inne odcinki,
Mnie się podoba, bohaterowie (co jest nowością) posiadają jakąś inteligencję (np. zauważają wyleczone rany, możliwość pułapki, potrzebę ochrony mądrzejszych/ważniejszych członków grupy np. rolników/inżynierów) coś co się dawno nie zdarzyło w takich serialach.
Podoba mi się też dobór aktorów o ciekawej urodzie, nie ma standardowych piękności co do zasady, są ludzie na serio oryginalni z wyglądu.
Licze, że będzie dobrze. Mnie się konwencja serialu strasznie podoba :D
oglądnąłem kolejny odcinek , i całkiem fajny , robi sie coraz ciekawszy ten serial , jestem zdania że trzeba dac szanse tej produkcji , bo moze sie całkiem fajnie rozwinąc, zaczyna sie mi coraz bardziej podobac, niektórzy ludzie robią błąd że po 1 odcinku skreślają serial, ja zazwyczaj oglądam parę odcinków i wtedy mogę powiedzieć coś więcej, i masz racje fajna jest ta charakterystyka postaci , ta różnorodność , reasumując oglądam dalej,,, pozdrawiam