The 8 Show
powrót do forum 1 sezonu

Kurcze ... Jeszcze bardzo mało ma komentarzy ten serial a liczyłam, że trochę poczytam:)
Generalnie zastanawia mnie - jeśli chcieli już zakończyć grę "niby wszyscy" to dlaczego nie kupili po prostu czegoś z czasu ?????? Gdzie zostało im dosłownie kilka godzin i nagle pobudka i szok , że czas jest większy ..
Nie wiem od połowy wszystko było nielogiczne jakieś a końcówka dziwna , różnie można rozumieć ten serial :)

ocenił(a) serial na 8
martusiii

Też się zastanawiałam dlaczego nie wydają po prostu na zakupy. Poza tym mimo iż nie chcieli się mścić na oprawcach mogli chociaż wyzerować im konta - 4,6 i 8ce. Skoro mogli mieć wszystko trzeba było zaszaleć i trochę się zabawić bez fizycznego krzywdzenia innych. Nie rozumiem też dlaczego nie kupowali maści na rany czy leków na codzień.

kowaleczka1

Nie każdy chciał kończyć jeszcze, przecież jedynka jak już mieli kończyć wyjął broń i kazał wszystkich wiązać

ocenił(a) serial na 8
naomily

Tak, ale mogli wydawać kasę chociażby 8ki by zaspokajać swoje potrzeby.

ocenił(a) serial na 6
kowaleczka1

A zamiast tego jeszcze się jej grzecznie zapytali, czy mogą wydać jej 100 milionów... Pomijam że nie bardzo rozumiem, jak Jedynka mógł cokolwiek kupić, skoro interkomy w ich pokojach zostały strzaskane przez Szóstkę?

ocenił(a) serial na 6
naomily

Ale tego wtedy nie wiedzieli, że on za nic nie chciał kończyć. Dla mnie to też była potężna dziura logiczna, skoro chcieli już wyjść wydanie tego czasu na jakiekolwiek zakupy było jedyną sensowną opcją.