PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706334}
6,9 196  ocen
6,9 10 1 196
The After
powrót do forum serialu The After

niestety nędza!

ocenił(a) serial na 3

Ciesząc się na nowy serial oglądnąłem pierwszy pilotowy odcinek i wiem na 100%, że nie będę kontynuował.
Wg mnie gra aktorów jest tak siermiężna i wali z daleka sztucznizną a efekty specjalne tak porażająco słabe,
że dziwię się jak taki Adrian Pasdar, na którego rolę w Herosach patrzyłem z przyjemnością, dał się
wmanewrować w taką chałę. Reszta obsady też nie wypadła sroce spod ogona (występowali w nawet dużych
projektach) a grają tak, że brzuch boli.
Uwielbiam dobry, amerykański serial, ten niestety taki nie jest.

użytkownik usunięty
Boruch

'OBEJRZAŁEM'....sztucznizną?

SKAD TY BIERZESZ SLOWA? Z DUPY SŁONIA?

ocenił(a) serial na 3

Witam kolegę. W swojej wypowiedzi nie użyłem słowa "obejrzałem". Nie słyszałem również, żeby ktokolwiek "brał słowa z dupy słonia".
Mając na uwadze Twoje słownictwo i pseudonim przyjęty w awatarze wnioskuję, że Ty się stamtąd wziąłeś.
Radzę więc po koleżeńsku: właź tam z powrotem i siedź cicho. Siedząc tam weź się za czytanie książek a będziesz zaskoczony jak bardzo wzrośnie Ci zasób słów.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Boruch

"oglądnąłem" piszą buraki. CZYLI TY.
OBEJRZAŁEM - ja ci radze sie nauczyc.
tfoja wypowieć "jest tak siermiężna i wali z daleka sztucznizną a efekty specjalne tak porażająco słabe,
że dziwię się jak taki" idiota moze cos pisac. POZDROW DUPE SLONIA.

ocenił(a) serial na 3

Nawet nie umiesz pisać poprawnie po polsku, w większości Twoich wypowiedzi nt. innych filmów z Twojej strony lecą wyzwiska i epitety.
Na forum jesteś od niedawna, filmów oglądnąłeś (sorry, obejrzałeś) tyle co kot napłakał, po co w ogóle Ci tu konto trolu?
Spadaj na podwórko do innych dzieciaków.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem