The Boys: Sezon 4 The Boys sezon 4, odcinek 1
odcinek The Boys (2019)

The Boys | Departament Brudnych Zaagrywek

Department of Dirty Tricks 1h 2m
6,5 1,4 tys. ocen
6,5 10 1 1426
The Boys
powrót do forum s4e1

A było tak dobrze

Kenoishi

Ja pamiętam jak robił bekę z was lewaczków. Jak wasze super korpo ustawiają sobie tęczę na profilowym dla zysku, a wy się podniecacie niewiadomo czym.

ocenił(a) serial na 9
divx_avi

XDDD czyli szydzenie z wielkich kapitalistycznych korporacji to szydzenie z lewaków? no to pojechales, seriał od zawsze był bardziej na lewo, tak samo jak jego twórca i twórca komiksu. Ciekawe jak bardzo by was zapieklo jakby tworcy serialu poszli sciezką bardziej wierną komiksowi i tak jak w oryginale była by scena seksu soldier boya i homelandera. Zgadza się, homelander i soldier boy w komiksie byli LGBT. A na marginesie gwarantuje ci, ze nikt nie podnieca sie korporacjami z teczowymi profilowkami poza prawactwem które o to placze caly miesiac i robi tym korpo rozglos a wy im w to gracie marionetki

Kenoishi

Oczywiście że to wy się podniecacie Pride Month. Tęczowa komercja, ale dla was to jest powód do świętowania cholera wie czego.

divx_avi

Serial śmieje się z tęczowego kapitalizmu skierowanego w ludzi lgbt i z Kato kapitalizmu skierowanego w konserwatystów wszelakich, w obu wypadkach to śmianie sie z kapitalizmu. Poszukaj sobie dowolnej sceny gdzie serial wyśmiewa centralne planowanie gospodarki lub komunizm powodzenia

ocenił(a) serial na 2
Kenoishi

serial od pierwszych odcinkow oral patolemingoze czyli i Ciebie pajacu :)

krzysbul

Fascynujące że oburza homo, ale bzykanie ośmiornicy już nie. A przynajmniej nie na tyle żeby zrzędzić w komentarzach xD

akrzynman

Problem zoofili jeszcze nie przebił się do społecznej świadomości

krzysbul

Serio? Jestem po 1 odcinku pierwszego sezonu i już mi się nie podoba,a było tylko kilka sekund homo trio.