7,4 1,3 tys. ocen
7,4 10 1 1295
The Chicago Code
powrót do forum serialu The Chicago Code

ocenił(a) serial na 8

Kolejny Serial anulowany bo amerykanie są popie......, nie potrafią docenić dobrych filmów. Wolą oglądać jakąś mode na sukces, kryminalme zagadki i inne, można by wymieniać bez liku. Wcześniej anulowwali Rubicon. Ale co się dziwić po idiotach którzy oglądają programy randkowe.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
jericho1

Idiotą to jesteś ty, do polski docieraja tylko popłuczyny. Tygodniowo w amerykańskiej TV leci kilkadziesiąt róznych seriali i cżęść amerykanów wystwiła mu dobrą ocene ale skoro stacja jednoczesnie finansuje np 5-8 seriali odpada najsłabszy. Niestety polacy mają gorszy gust ad amerykanów i często bezmyslne pozycje oceniane przez amerykanów niżej u nas na filmweb maja zadziwająco wyższe oceny to nasz publika lubi bezmyślną papke amerykanie jak wspomniałem mają z czego wybierać każdego dni a biznes jest biznes jak się coś sprzedaje na świecie to się kręci dopuki kasa leci. Zobacz ile licencyjnych tandetnych programów u nas kręca z wykonaniem poniżej klrytyki jeszce orgyginalne amerykańskie wersje jeszce cos soba reprezentują a nasze?

ocenił(a) serial na 7
jemspam

Przy tym serialu chyba duże znaczenie ma polski akcent.
Ale jedna rzecz mnie dziwi: Jarek jest wyznania prawosławnego, tak mi się wydaje po drugim odcinku to chyba wiele z realiami polskiej emgigracjii nie ma wspólnego....