PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17113
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

oglądam 6 odcinek. Garstka świrów robi w bambuko całe FBI. FBI goni własny ogon jak mój 6 - miesięczny szczeniak. No nic poczekam, może ktoś pójdzie po rozum do głowy. Ciekaw jestem kiedy się skapną że agentka Parker też jest świrem. Na razie daje 2.

ocenił(a) serial na 3
Luke_Plissken

Dopiera zaczęłam oglądać ten serial. Podchodziłam do niego dwa razy. Za pierwszym razem dałam sobie spokój przy drugim odcinku. Nieścisłości scenariusza i infantylność bohaterów mnie powaliła. Ale nic to. W nocy leciały następne odcinki, spać się nie chciało, nic innego nie było. Myślę sobie - spróbuję, może źle go oceniłam za pierwszym razem. No i zaczęło się. Oczywiście, stereotypowo szef (a jakże- czarny) kompletny idiota zatajający przed trójką prowadzących śledztwo jakieś szczegóły. Po co i dlaczego? Następnie źli ludzie porywają Westona i zamiast wysłać za nim całą grupę policjantów, na odsiecz leci dwójka (!) Hardy i Parker. Ciemna noc, dookoła cisza, pustostany. Hardy odnajduje Westona i strzela do grupy. A co w tym czasie robi Parker? No nie wiem. Szuka czegoś, ogłuchła i nie słyszy strzelaniny, bo zamiast lecieć z odsieczą łazi gdzieś w przeciwnym kierunku i oczywiście ci co przeżyli strzelanie Hardego zwiewają. Nie no, dałam sobie spokój.