PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17132
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

1x04

ocenił(a) serial na 5

Poziom leci w dół. Wprowadzanie wspomnień i osób z przeszłości raczej na dobre serialowi nie wychodzi.

gagarin77

to samo miałem napisać:) identyczne odczucia co do tego odcinka
w następnym, max dwóch muszą dzieciaka odnaleźć inaczej ten wątek znuży rozwleczeniem

ocenił(a) serial na 4
gagarin77

Dodatkowo absurdalne zachowania porywaczy dzieciaka i oczywiści morderczyni, której postać jest fatalna. A zapowiadał się tak dobrze ten serial. Miejmy nadzieję, że to chwilowy kryzys.

ocenił(a) serial na 3
gagarin77

Dokładnie, bardzo słaby odcinek. Nie rozumiem dlaczego najciekawszej postaci, czyli Joe'go, praktycznie nie pokazują... Nic się nie dzieje, no chyba, że ktoś za akcję uważa oglądanie miliona scen z beznadziejnymi i nudnymi porywaczami czy rozterki sercowe (niestety też nudnego...) głównego bohatera. Chociaż w "Inside the following" jeden z głównych twórców powiedział, że serial to "właściwie historia trójkąta miłosnego Ryan-Claire-Joe", więc może po prostu za dużo się spodziewamy.

corialote

Obejrzałem, cóż może odcinek nie był aż tak świetny jak pilot, ale uważam, że takie odcinki z takimi wstawkami są potrzebne. Poznaje się przez to lepiej bohatera, ich motywy. Dla mnie odcinek nie był nudny, wprowadził jakieś nowe światło. Z tej trójki Emma, Paul i Jacob wydaje mi się, że to Emma jest tą najgorszą. Jacob mam wrażenie jest niezdecydowany. Czytałem opisy do 7 odcinka i zapowiada się ciekawie, zwłaszcza 7 odcinek w którym może być jakiś zwrot.

ocenił(a) serial na 9
adamo001

Można wiedzieć gdzie czytałeś te opisy? :P

Revine

Oczywiście. Spoilertv.com -> FOX -> The Following i tam są proma, press release i inne