PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17114
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

Myślałem, że serial zaproponuje coś nowego, wniknie głębiej w temat sekt, a skończyło się w
stylu "24" - główny bohater, który ma problemy z działaniem zgodnie z regułami i lubi tortury,
mastermind ze skrupulatnie zorganizowaną i odkrywaną bardzo powoli siatką, porwania, dziecko
w samym środku intrygi (tutaj Joey, w serialu-matce Kim), wtyki w agencji i ten ciągły brak
pewności kto jest po czyjej stronie.

8/10, nie więcej.

ocenił(a) serial na 2
HaRdBucK

człowieku - ten serial nie leżał nawet obok 24 godzin

ocenił(a) serial na 4
da_markos

Oczywiście, że nie. Opisałem podobieństwo wykorzystanych pomysłów, a nie poziom wykonania.

24 > all

ocenił(a) serial na 1
HaRdBucK

ocena 8? ja bym z chęcią dał -8. Większej durnoty dawno nie było

ocenił(a) serial na 10
da_markos

Gdyby te seriale były odwrotnie nakręcone, to teraz szukałbyś dziur w 24. Tak prawda.

ocenił(a) serial na 2
Robert831231

naprawdę - weź głęboki oddech i na spokojnie przemyśl to co napisałeś

ocenił(a) serial na 10
da_markos

Ty uważasz, że głupotą jest nie zabicie szeryfa a przecież też zawalił. To Ja uważam, iż bezsensu jechanie jest po serialu gdzie jeszcze z kilka lat temu takimi "mykami" jak opisał Hard się ludzie zachwycali przy oglądaniu 24.
Podsumowując, gdyby było odwrotnie nakręcone teraz jechałbyś po 24.

ocenił(a) serial na 4
Robert831231

Robert, jak zwykle swoim komentarzem wyjąłeś mózg z mojej głowy, zrobiłeś mu profesjonalny masaż i odłożyłeś na miejsce. Czuję sie teraz znacznie lepiej, dziękuję.

Różnica między doskonałym pierwowzorem, a przeciętna imitacją jest taka, że jedno jest doskonałe i pełni funkcję pierwowzoru, a drugie jest przeciętne i jedynie próbuje imitować pierwowzór. Zatem niezależnie od tego jak zbudujesz zdanie (a jak wiemy, nie masz w tej materii żadnych ograniczeń), sens będzie ten sam.

Serdeczności, druhu.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

A obniżyłeś o jeden gdyż ?

ocenił(a) serial na 7
nikike

no właśnie hard, czekamy na odpowiedź.

ocenił(a) serial na 7