Też sie zastanawialam czemu tak malo odcinków, przeciez poprzednie sezony mialy 15, widocznie pomysły im sie skonczyły.
własnie obejrzałam ten epizod. Wg mnie skończył się dobrze i nie powinno być więcej odcinków. trochę przemysleń dla widza.
Ja narazie zakonczylam na 8odc bo chcialam 9 i 10 obejrzec razem, nie cierpie ogladac po 1 odcinku ale jesli to nie koniec to juz sama nie wiem.
Tylko czemu nic o tym nie ma na filmwebie.. wyglada to tak jakby 10odc byl ostatnim ;/ I ten finał ma byc za jednym zamachem czy znów bedzie przerwa miedzy odcinkami?
ehhh czyli jednak będa drążyć ten wątek Theo, który mnie irytuje do potęgi. miałam wrażenie że odc 10 zakończył się spoko jak na zamknięcie serialu.
Nie wiem czy oglądasz seriale, ale zdarza sie, że seriale kończą się w połowie wątku ze względu na niską oglądalność. A w przypadku Following jest bardzo mało w porównaniu z poczatkiem, co za bardzo nie dziwi.
Cancel to cancel ale serial który doczekał się trzech sezonów nie zostanie ot tak na 3,2,1 zdjęty. Było by coś w mediach [h.a.t.a.k] ale co do oglądalności to masz rację, nie miałem pojęcie że jest aż tak słabo