PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666613}

The Fosters

2013 - 2018
7,7 4,8 tys. ocen
7,7 10 1 4816
The Fosters
powrót do forum serialu The Fosters

Właśnie obejrzałam 3 odcinek i jestem ciekawa o co chodzi z tym Liamem,co on takiego zrobił Callie jak myślicie??

ocenił(a) serial na 8
MartaRut22

pisała coś "he was 17" tylko tyle zdążyłam dojrzeć zanim podarła kartkę ;) może jakiś chłopak, z którym miała romans w którejś z rodzin zastępczych (ale ta Talya mnie drażni od pierwszego odcinka ;/)

Lyanna

nooo mnie tez własnie drażni i to bardzo, a co do tego chłopaka to tez jestem bardzo ciekawa kto to i co zrobił...

ocenił(a) serial na 8
nataliarbd

może ją zgwałcił, albo o coś oskarżył i miała przez to kłopoty, albo jej brata skrzywdził

ocenił(a) serial na 8
Lyanna

Mi się wydaje że to był jakiś syn przybranych rodziców z rodziny zastępczej.....i albo ją molestował lub zgwałcił albo sprowadził na zła drogę....chyba że zrobiła mu krzywdę bo zrobił coś jej bratu....Ta Talya też mnie mega wkurza tak jak i bliźniaczka, no może bardziej niż ona

ocenił(a) serial na 8
marta_34

wredny ryj ma;p

ocenił(a) serial na 8
MartaRut22

Ja właśnie obejrzałam odcinek 4 i tu chyba chodzi o coś zupełnie innego, ale nie wyrażę tutaj swojego zdania, gdyż nie chcę zdradzać treści :)

Igusia98

Sama już nie wiem o co z nim chodzi.Oglądałam właśnie 5 odcinek i na imprezie pojawił się ten Liam,widać było,że Callie się go boi.

ocenił(a) serial na 8
MartaRut22

Ja jeszcze nie obejrzałem odcinka 5 i muszę to szybko nadrobić. Wiem że Liam był na imprezie, ponieważ oglądałam sneak peak z tego odcinka. Cóż powiedzieć serial jest tajemniczy i lepiej, żeby tak zostało bo to niezmiernie zachęca widza do dalszego oglądania ;)

Igusia98

Oglądałam właśnie 7 odcinek i jednak Liam zgwałcił Callie.

MartaRut22

oglądałaś z napisami, czy bez?

Rosalia89

Jeszcze nie ma napisów.

matiwww2

Dlatego się pytam ;)