Ciekawy serial, już od 1 odcinka wciaga,ja za jednym zamachem praktycznie całą serię obejrzałam,dla mnie to połączenie gotowych na wszystko + pamiętniki wampirów,lubię tego typu kino,każdy odcinek zazwyczaj kończy się tak,że nie można nie obejrzeć następnego:) Wampiry w świecie współczesnym,wilkołaki,i inne demony,polecam!
Czekam na serię 2
co ty pi$%^&*@#.
Do końca 1 sezonu zostały 2 odcinki, a drugiego sezonu njprawdopodobniej nie bedzie.
Dwugodzinny finał sezonu ma być wyemitowany dzisiaj na ABC. Co do drugiego sezonu, nadal trwają rozmowy, więc nigdy nie wiadomo - ja mam nadzieję, że II. będzie, bo uwielbiam ten serial :)
Po takim zakończeniu z pewnością powinien być drugi sezon...
Ja jestem ogromnie zachwycony i pod wrażeniem świetnego finału, zwłaszcza 1x13...brawa. Teraz to jeden z moich ulubionych seriali...mam nadzieję, że powróci przyszłym latem...
Jeden z ulubionych!!?? OMFFFFG !! Najlepszy serial ! Dla mnie bije na łeb True Blood i TVD, tak samo jak resztę o podobnej tematyce!
Koniec 13 odc - miazga ! Ostatnie zdanie "I told you I could bring him back. I never said he will be the same " O żesz w kur(tiiit)e xD
Ja jestem leniwa ^^ mam dwa odcinki mogłabym obejrzeć po angielsku ale tak się rozleniwiłam przez te wakacje (długie po maturkowe wakacje :))), że chyba poczekam na napisy ;p
Oj źle jest bardzo źle ^^ dobrze , że 1 październik już zaraz ;p
A jednak nie wytrzymałam i obejrzałam ;p masakra :D:D liczę na drugi sezon :PP
Ja wolę bez napisów :D A zresztą i tak bym się chyba nie doczekał, bo od 27.09 zaczynam studia... A serial miazga :D !!
Własnie jestem w połowie ostatniego odcinka - kurcze rozwałka. Nie spodziewałam sie takiego rozwoju wypadków. Domyslam się jak się skończy sezon i nie mogę sie doczekać aż nakręcą drugi sezon. Mam nadzieję, ze nie będzie tak jak z Moonlight i nie zakończą na jednym sezonie...
ja cie pierdziele co za finał
normalnie muszą nakręcić 2 sezon,
pozostaje tylko czekać
Ja także jestem zachwycony serialem, i będę trzymał kciuki by zrobili sezon 2. Już dawno żaden serial mnie tak nie wciągnął. Z początku wydawał mi się pomysł na miasteczko z tyloma nadprzyrodzonymi istotami trochę nie trafiony, ale o dziwo świetnie z tego wybrnęli i nawet nie otarli się o kicz :) Naprawdę wart obejrzenia :) i aktorzy też niczego sobie.