PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=813238}
5,3 6,7 tys. ocen
5,3 10 1 6742
The I-Land
powrót do forum serialu The I-Land

Zuuuo

ocenił(a) serial na 2

To niesamowite, że Netflix potrafi zrobić tak zły serial. Włączyłem go ze względu na "Lostów" i od pierwszych sekund mamy kalkę tego klasyka (np. pierwsza scena rozpoczynająca serial to zbliżenie na otwierające się oko).
Wyjątkowo marne dialogi, słaba gra, która nijak nie pozwala się wczuć w sytuację. W ciągu pierwszych 10 minut mamy wiele niedorzeczności, komputerowe rekiny, próbę gwałtu i dialogi rodem z kina klasy C.
Proponuję nie marnować czasu.

ocenił(a) serial na 7
giepe_movies

Proponuję obejrzeć całość, bo obecnie twoja opinia jest po prostu krzywdząca. Po pierwszym odcinku miałem również wrażenie, że ten serial to dno jakich mało, ale zawsze daje szansę i wszystko zmienia się o 180° w pewnym momencie, rzucając na te irracjonalne wydarzenia kompletnie inne światło. Taki był zamysł tego serialu, ale żeby się o tym dowiedzieć trzeba go obejrzeć, a nie wyrokować po pierwszych dwóch odcinkach.

ocenił(a) serial na 2
simon_szy

Rozumiem Twoje zdanie. Jednak taka jest funkcja pilotów, aby zachęcić do oglądania. Mnie zniechęcil z w/w powodów. Jeśli to wszystko było zamierzone przez twórców to do mnie nie trafiło.

ocenił(a) serial na 1
simon_szy

Obejrzałem całość, całe 7 odcinków. Najgorszy serial jaki widziałem w życiu, bez wątpliwości i podpisuje się pod opinią kolegi.