PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=849662}
7,7 100 tys. ocen
7,7 10 1 100262
7,5 65 krytyków
The Last of Us
powrót do forum serialu The Last of Us

Gry nie znam, i pewnie nie poznam, bo i po co. Sądząc po wpisach, chyba była fajna, albo dobra jeżeli wolicie. Film. Film jest jedną, wielką tragedią, i guzik mnie obchodzi czy oddaje klimat gry, czy jest jej wiernym odzwierciedleniem, czy nie. Ja oglądam film. Tak film oglądam, a nie gram w grę.
Ochy i achy poprzedzające emisję już trochę traciły nadęciem, i dmuchaniem balona. Tak to już jest, że jak internety zaczynają wynosić pod niebiosa, to z tego wyniesienia wychodzi taka większa, wyniesiona kupa. Jak taka wyniesiona kupa rąbnie z wysokości, to wiecie co się dzieje. Obryzga tą kupą wszystkich. No i tak się stało. Nawet wątki poprawności nie pomagają, bo i cóż?! Homoseksualiści płci obojga byli, są i bedą. Jeżeli ktoś chce robić o nich filmy, proszę bardzo. Ktoś chce oglądać, też proszę bardzo. Co komu do tego co i kto ogląda?! Postapokaliptyczny świat?! Matko, to już było setki razy, i moim zdaniem w dużo lepszych wydaniach. Więc co?!
No trzeba było sprzedać to coś. I trzeba przyznać udało się chyba Sądząc po ocenach. Ale wiecie co? Od czasu kiedy zobaczyłem w sprzedaży gin bezalkoholowy w cenie coś ok. 250 zł. za pół litra, już chyba nic mnie nie zdziwi.
The last of as jest trochę jak ten gin. Z tą różnicą, że po siedmiu kieliszkach bezalkoholowego ginu raczej się nie zrzygasz, a po siedmiu odcinkach lasta masz taką szansę.
Kicha kochani. Straszna kicha.

ocenił(a) serial na 4
cezarro

Jako fan gry, nawet nie chce tykać tego serialu.