Tak się robi serial na podstawie gry, książki, komiksu, chcę widzieć to co tam było, a nie jakieś chore fantazje upalonej showrunnerki. Wiemy jak skończył Wiedźmin, niech Netflix zdycha i się uczy choć na to już chyba za późno. No i oczywiście dla wszystkich nastolatków napiszę to tu i teraz, wiem że zapewne większość z was nie wie co to za kawałek na końcu odcinka, bo jesteście za młodzi lub rodzice was nie nauczyli czym jest dobra muzyka, więc specjalnie dla was zastąpię wam dziś tatusiów. Panie i Panowie to Depeche Mode z legendarnym kawałkiem „Never Let Me Down Again”. Wiem że na 100% powtórzy się sytuacja z przed kilku miesięcy, kiedy to nie douczona młodzież, zmuszona wychowywać się na takich wyżygach jak S(ranah) lub Podsiadły,będzie pytała na każdym forum o piosenkę z tego serialu. Identycznie jak z „Running Up That Hill” Kate Bush w serialu „Stranger Things”. Szkoda mi was, ale wiem że jaka szkoła i jacy rodzice, taki Elvis. A więc słuchajcie i się uczcie. A jak ktoś chce poczuć tą muzykę w umyśle i ciele, zapraszam na koncert w Warszawie, który odbędzie się 2 sierpnia 2023 na narodowym, choć biletu już są dawno wyprzedane. Zobaczycie zlot Depeszów z całego świata, i ogarniecie czym jest prawdziwa muzyka. Dziekuje.