The Last of Us: Sezon 1 The Last of Us sezon 1, odcinek 6
odcinek The Last of Us (2023)

The Last of Us | Rodzina

Kin 59m
7,7 5,9 tys. ocen
7,7 10 1 5947
The Last of Us
powrót do forum s1e6

z tego co wiem w hbo max odcinki są o 3ciej nad ranem w poniedziałek... a widzę że dzień albo i dwa dni wczesniej wrzucane są oceny ....wtf??? czyzby znow jakis debil gdzien w zarzadzie hbo stwierdzil ze ktos bedzie miał wcześniej bo widzi mi się?

ocenił(a) serial na 8
ddiiaarr

nie, dlatego że mają Super Bowl i całe Stany tym żyją... Łatwo wymyślać ludziom od debili jak samemu ma się siano we łbie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
ddiiaarr

sam zaczales amebo umyslowa XD zawsze tych ktorcyh obrazasz i grozisz im zapraszasz do znajomych matolku? Od sterydow styki ci sie przegrzaly na silce? ;P

ocenił(a) serial na 7
sobanek

dziecinada że żal - nerwy mi puściły bo cieć jakiś (tak ty) nieproszony odzywa się i wyjeżdża mi z jakimś sianem w głowie zamiast odpowiedzieć na pytanie - w którym stwierdzam że debilizmem jest udostępnianie serialu w różnych krajach w różnych terminach - bo nie po to płacę za streaming żeby chcąc oglądać wcześniej korzystać z pirackich źródeł - kapujesz pustaku? nie sądzę... ...i jak rozumiem na zdjęciu wyglądam zdrowo i młodo stąd te wyjazdy o sterydach ...ale ta fota jest sprzed 20lat prawie - a sam fakt że oceniasz ludzi po wyglądzie (avatara :D) świadczy o twojej zajebistości. Jedna prośba tylko - żebyś już zamilkł - bo w myśl zasady "gadaj z dupą to cię osra" - nie chcę się już dłużej zniżać do dyskusji z twoją tępą osobą.

ocenił(a) serial na 8
ddiiaarr

dzban, EOT

ocenił(a) serial na 7
ddiiaarr

Chyba komuś sztanga na łeb spadła xD

ddiiaarr

Odcinając się od poprzednich komentarzy, pirackie odcinki są dostępne już w niedziele. Wychodzi na to, że w stanach oglądają wcześniej niż my.

ocenił(a) serial na 7
Salvo

dzięki za odpowiedź ;) o to mi właśnie chodziło ....że w takim razie świetny pomysł ze strony hbo - chcę oglądać wcześniej to lepiej nie płacić i oglądać piraty ;)

ocenił(a) serial na 7
kinoman_graczPS5

dzięki za namiar - nawet niezła stronka - tylko widzę, że jedna z tych co "bez ad-bloka nie podchodź" ;)

ddiiaarr

Na torentach jest zawsze dzień wcześniej hee w sumie tylko z nich oglądam pozdrawiam

ocenił(a) serial na 1
ddiiaarr

Niestety, ale wyzywanie ludzi na początku wypowiedzi od debili to jest obrażanie.

ocenił(a) serial na 7
PORTERIO

zauważ że nie określiłem konkretnych ludzi - chodziło mi jedynie o wyrażenie mojego zdania na temat opóźniania dostępu ludziom którzy chcą legalnie oglądać i za to grzecznie płacą a w zamian dostają "opóźnioną" rozrywkę... w ten sposób to ja jestem obrażany - bo wychodzę na głupka że płacę :/ jedynie zrozumiałbym gdyby ktoś z zarządu HBO poczuł się obrażony ale chętnie bym mu wtedy wytłumaczył dlaczego sądzę że jest upośledzony ;)

ocenił(a) serial na 1
ddiiaarr

Ja rozumiem o co Ci chodziło, ale samo użycie określenia debil sprawia, że inaczej jak prostaka nie będą Ciebie postrzegać.
Mnie też się wiele nie podoba, a w ekranizacji TLOU aż za dużo.

ocenił(a) serial na 1
Walker94

Widziałem i to sporo. Oceniaj sobie jak chcesz, ale dla mnie ten produkt nie zasługuje na więcej.

ocenił(a) serial na 10
ddiiaarr

HBO PSUJE ZABAWĘ po 24 godzinach już są teasery do kolejnego odcinka na KANALE , 1-2 dni przed są SCREENY na FANPAGE.
Owszem można dawać w ciemno ocenę po ujęciu, z jednego ujęcia jest się wstanie wyczytać i przewidzieć scenkę, ale popatrz na IMDB tylko tam się ocenia rzetelnie, tu jest za mała ilość ocen, nic nie zmienia w skali IMDB czyli reszty świata.