z tego co wiem w hbo max odcinki są o 3ciej nad ranem w poniedziałek... a widzę że dzień albo i dwa dni wczesniej wrzucane są oceny ....wtf??? czyzby znow jakis debil gdzien w zarzadzie hbo stwierdzil ze ktos bedzie miał wcześniej bo widzi mi się?
nie, dlatego że mają Super Bowl i całe Stany tym żyją... Łatwo wymyślać ludziom od debili jak samemu ma się siano we łbie...
sam zaczales amebo umyslowa XD zawsze tych ktorcyh obrazasz i grozisz im zapraszasz do znajomych matolku? Od sterydow styki ci sie przegrzaly na silce? ;P
dziecinada że żal - nerwy mi puściły bo cieć jakiś (tak ty) nieproszony odzywa się i wyjeżdża mi z jakimś sianem w głowie zamiast odpowiedzieć na pytanie - w którym stwierdzam że debilizmem jest udostępnianie serialu w różnych krajach w różnych terminach - bo nie po to płacę za streaming żeby chcąc oglądać wcześniej korzystać z pirackich źródeł - kapujesz pustaku? nie sądzę... ...i jak rozumiem na zdjęciu wyglądam zdrowo i młodo stąd te wyjazdy o sterydach ...ale ta fota jest sprzed 20lat prawie - a sam fakt że oceniasz ludzi po wyglądzie (avatara :D) świadczy o twojej zajebistości. Jedna prośba tylko - żebyś już zamilkł - bo w myśl zasady "gadaj z dupą to cię osra" - nie chcę się już dłużej zniżać do dyskusji z twoją tępą osobą.
Odcinając się od poprzednich komentarzy, pirackie odcinki są dostępne już w niedziele. Wychodzi na to, że w stanach oglądają wcześniej niż my.
dzięki za odpowiedź ;) o to mi właśnie chodziło ....że w takim razie świetny pomysł ze strony hbo - chcę oglądać wcześniej to lepiej nie płacić i oglądać piraty ;)
dzięki za namiar - nawet niezła stronka - tylko widzę, że jedna z tych co "bez ad-bloka nie podchodź" ;)
Niestety, ale wyzywanie ludzi na początku wypowiedzi od debili to jest obrażanie.
zauważ że nie określiłem konkretnych ludzi - chodziło mi jedynie o wyrażenie mojego zdania na temat opóźniania dostępu ludziom którzy chcą legalnie oglądać i za to grzecznie płacą a w zamian dostają "opóźnioną" rozrywkę... w ten sposób to ja jestem obrażany - bo wychodzę na głupka że płacę :/ jedynie zrozumiałbym gdyby ktoś z zarządu HBO poczuł się obrażony ale chętnie bym mu wtedy wytłumaczył dlaczego sądzę że jest upośledzony ;)
Ja rozumiem o co Ci chodziło, ale samo użycie określenia debil sprawia, że inaczej jak prostaka nie będą Ciebie postrzegać.
Mnie też się wiele nie podoba, a w ekranizacji TLOU aż za dużo.
Widziałem i to sporo. Oceniaj sobie jak chcesz, ale dla mnie ten produkt nie zasługuje na więcej.
HBO PSUJE ZABAWĘ po 24 godzinach już są teasery do kolejnego odcinka na KANALE , 1-2 dni przed są SCREENY na FANPAGE.
Owszem można dawać w ciemno ocenę po ujęciu, z jednego ujęcia jest się wstanie wyczytać i przewidzieć scenkę, ale popatrz na IMDB tylko tam się ocenia rzetelnie, tu jest za mała ilość ocen, nic nie zmienia w skali IMDB czyli reszty świata.