No i tutaj ciut lepiej niż w tym koszmarnym 7 odcinku, ale scenariusz jest tak przewidywalny jak bajki Bolek i Lolek. Ten serial jest oznaczany kategorią wiekową od 13 lat. Chyba ktoś upadł kompletnie na głowę.
Nie tylko, ale scenariusz jest napisany przez gościa z umysłem 7 latka. To jest napompowany marketingowo wielki gniot. Oczywiście to moja subiektywna opinia.
W sensie rozumiem, że to twoja opinia ale ciekawi mnie dlaczego tak oceniłeś. Bo oprócz przewidywalnego scenariusza napisałeś, że napisał go gość z umysłem 7latka to jedyne wady? To że jest napompowany chyba nie jest wadą za którą się obniża ocenę serialu? I od razu mówię, że nie uważam,ze jest to serial 10/10 i chce go bronić za wszelką cenę tylko nie rozumiem skąd aż tak niska ocena.
Wystarczy wejść w profil tego użytkownika żeby zobaczyć, że ma się do czynienia z jakimś smutnym frustratem, szkoda czasu na jakąkolwiek konwersację imo.
Nie chce mi się tłumaczyć i prowadzić dyskusji z serii "a czemu tak myślisz". Mam za dużo pracy. W każdym razie Pedro Pascal w tym serialu nie musi grać - on po prostu jest tak naturalnie nim zmęczony że nie musi niczego udawać ;)
Napiszę komentarz, ponieważ nie chce mi się pisać komentarza, ponieważ mam za dużo pracy żeby komentować . To po co w ogóle komentować?
czystego hejtu? to był sarkazm do twojego poprzedniego komentarza.
Napisałeś, że nie chce Ci się nic tłumaczyć i prowadzić dyskusji, a odpowiadasz na komentarze które są bez sensu, samemu pisząc bez sensu. To ty tutaj hejtujesz w prawie każdym komentarzu, ale to moja subiektywna opinia :)
Ale jak ja Cię hejtuje? ja tylko chciałem się dowiedzieć dlaczego ten serial dostał ocenę 2 od Ciebie. I tak piszesz komentarze wiec co to za problem napisać swoją opinie.
A Ty tutaj jesteś żeby dyskutować o filmach czy zeby hejtowac i obrażać innych ludzi?