http://www.movieweb.com/tv/TEDst8ycgYIeGK/promo
Dlaczego Ethan cały czas macha pięściami?
Emma ma pewnie przechlapane u Sutton za Ethana.
No i zaskakuje mnie totalny brak skrupułów u Emmy.
Odbiła faceta swojej siostrze. Jedynej rodzinie.
I zamiast wyrzutów sumienia, szczerzy się jak głupia do sera.
I pewnie Sutton wysłała Thyera, żeby kontrolował Emmę.
Ja się ciesze że Ethan pocałował Emme wolę ja 100 bardziej niż Sutton :))
Nie mogę się już doczekać 6 odcinka ^^
Ja też się cieszę z takiego obrotu sprawy. Sutton niczego w swoim życiu nie docenia. Widać, że Ethan zgrywał twardziela co go nic nie obchodzi, ale ewidentnie ranił go fakt, że Sutton się go wstydziła. Emma wygląda tak samo, a jest o wiele lepszym człowiekiem, jego wybór wcale mnie nie dziwi :D Aczkolwiek Emma mogłaby się trochę bardziej przejąć tym, że odbiła chłopaka siostrze, ale w sumie też bym ją miała gdzieś, po tym co powiedziała Emmie przed balem.
I nie mogę się doczekać 6 odcinka, chyba będzie ciekawie :D Fajnie, bo w końcu ten serial zaczął się rozkręcać :)
A ja uważam trochę inaczej. Serial zaczął się rozkręcać, czyli Emma zaczęła być z Ethanem itp? Ale jak dla mnie nie ma już tych emocji które były przy pierwszych dwóch odcinkach. Przyrodni brat Emmy razem z policją już jej nie szuka? Sutton siedzi sobie wygodnie i wcale jej się nie spieszy do powrotu do domu. Nowe fakty w kwestii ich matki wcale nie są zaskakujące, a nawet jeśli są to nie ma zwrotów akcji itp. Mam nadzieję, że teraz serial naprawdę się "rozkręci" ;). Bo poza ich życiem prywatnym liczyłam na coś bardziej strasznego i nieprzewidywalnego. A promo wygląda ciekawie. ;)