PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7697
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

1x13

ocenił(a) serial na 10

Orientuje się ktoś kiedy będą napisy?

greysak

Dzisiaj mają być, są już w korekcie :)

ocenił(a) serial na 10
Bela09

O super, dziękuję!:)

greysak

nie ma sprawy :) Zawsze służę pomocą :)

ocenił(a) serial na 8
Bela09

a orientujesz się może o której mniej więcej będą ? ;) .

ImmortalMe

Tego niestety nie wiem :(
ale powinny być już teraz, bo o 12:30 tłumaczka zamieściła informacje, że są w korekcie a z mojego doświadczenia wiem, że korekta zajmuje nie więcej niż 2 godziny, nawet w godzinę do 1.5 się można uwinąć jak się ktoś uprze :)
więc powinny być niebawem, ja też wyczekuje :p

ocenił(a) serial na 8
Bela09

no mam nadzieję, Bo już nie mogę się doczekać :D . tego i PLL.
No i jestem cholernie ciekawa, co się działo z Sutton :D.

No właśnie, korekta nigdy nie trwa jakoś nie wiadomo jak długo. Ostatnio, jak dziewczyny tłumaczyły PLL to trwała zadziwiająco krótko xD .

ocenił(a) serial na 8
Bela09

a gdzie będzie można je ściągnąć?

ocenił(a) serial na 7
Ewodia

ja chyba zacznę oglądać po angielsku bo nie chce mi się czekać

Ewodia

Ja też strasznie się nie mogę doczekać, PLL też :p
Ale i tak na TLG bardziej czekam, bo ostatni odcinek się ciekawie skończył :D

No właśnie, jak się jeszcze tłumacz postara to naprawdę nie ma co poprawiać. W godzinę się można spokojnie uwinąć, mam nadzieję, że je niedługo dodadzą bo nie wytrzymam :p

@Ewodia
napisy będzie można pobrać przez napi projekt, albo przez stronę gdzie są udostępnione napisy napisy24.
Warto założyć sobie tam konto, bo tłumacze regularnie zamieszczają informacje o napisach, piszą procent ukończenia i na e-mail przychodzi ci wiadomość kiedy są gotowe do pobrania :)

Tak czy inaczej na głównej będą jak je tłumaczka doda :)

ocenił(a) serial na 8
Bela09

ja w sumie tak samo i na to i na to. ;) . Chociaż ostatnio zaczynam się bardziej przerzucać na TLG. <33.

ImmortalMe

Ja tak samo, to znaczy podobnie bo jak zaczęłam oglądać PLL to jeszcze TLG nie było, a jak zaczęłam oglądać TLG to już bezkonkurencyjnie na 1 miejscu :D

ocenił(a) serial na 8
Bela09

Ja zaczęłam oglądać TLG, jak była przerwa w PLL xD . i się wciągnęłam ;D. I teraz oba seriale mnie wciągają <3 . I i jeszcze uwielbiam Supernatural.
Chociaż w sumie, to trudno powiedzieć czy lepsze jest TLG, czy PLL xD. Oba są super, jak dla mnie. Chociaż przyznaję, denerwuje mnie to, że trzeba dość długo czekać na napisy do TLG xDD .

ImmortalMe

Napisów jeszczde nie ma ??? :(

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

no właśnie nie ;x .

ImmortalMe

buuu ...

zzuziaaa

na dodatek pll tez trzeba czkać

ImmortalMe

Napisy już są przed chwilą pobrałam z napi Projekt...

ImmortalMe

Mnie też, bo się przyzwyczaiłam, że dawniej były tego samego dnia :p
Ja mam kilka ulubionych seriali, TLG jest jednym z tych ulubionych :D
Supernatural też kocham, poza tym to oglądam ich z 20 (nałóg) albo więcej :p
ale wiadomo, że nie wszystkie lecą teraz, bo dużo ma przerwy :p

ocenił(a) serial na 5
Bela09

Myślę, że zamiast denerwować się, iż napisów nie ma we wtorek, powinniście zrozumieć, że nie robi się ich w dwie godziny. Zwłaszcza, że w tym serialu nie robią nic prócz gadania - co powoduje, że zazwyczaj mnóstwo linijek do tłumaczenia. Chciałam to zaznaczyć jako tłumacz, który je dla was tłumaczy, aby swobodnie oglądało wam się serial. :)

missy_russo

Oj nie denerwuj się dziękujemy za tłumaczenie masz rację tam gdzie dużo gadają tłumaczenie jest zdecydowanie bardziej wymagające.
Jak dla mnie 2-3 dni po emisji odcinka czekania na napisy to nie jest żaden problem.Oglądam Revange a ten serial od samego początku ma tak że napisy wychodzą po emisji następnego już odcinka.I tylko raz czy 2 napisy zrobili fani sami i były dzień dwa po emisji odcinka.Jak ktoś tłumaczy sam niestety napisów nie wrzuca....tylko odcinek a ja wolę ściągnąć i dołożyć napisy niż on line.. I jeszcze raz Dziękuję za tłumaczenie..

ocenił(a) serial na 5
szarit

dziękuję, nie denerwuję się ; ) po prostu przybliżam jak to wygląda. również jestem człowiekiem czekającym na napisy i nie wyrażam swojego lekkiego niezadowolenia na forach, gdy napisów nie ma dzień lub dwa po premierze. ;]
Tłumaczę tak szybko, jak mogę. Nie obijam się. Wiem jak to jest.
Chciałam to tylko wyjaśnić, gdyby ktoś przypadkiem uważał, że robię je za wolno :)

missy_russo

Revange tłumaczą 2 osoby a trzecia robi korektę,średnio jeden odcinek to o.9-10dni pracy a czy dialogów jest więcej niż w TLG?nie zauważyłam,dlatego dziękuję za starania i termin w jakim tłumaczysz ten serial...:)

missy_russo

I bardzo dziękujemy ci za tłumaczenie, ja też jestem tłumaczką więc wiem, że tłumaczenie nie jest łatwe a i tak szybko napisy robisz :)
My po prostu wyczekujemy każdego odcinka z wielką niecierpliwością i ten czas strasznie nam się dłuży :)
Dziękujemy za wysiłki dla nas :) Bo wiadomo, że robisz to z własnych chęci :)
Ja jestem leniem i mimo, że rozumiem to wolę oglądać z napisami :p

ocenił(a) serial na 7
missy_russo

jak coś, to mogę czasem pomóc w tłumaczeniu napisów TLG;)

ImmortalMe

Napisy już są na napiProjekt

szarit

posli link

zzuziaaa

i do odcinka do ktorego pasuja :)

zzuziaaa

NapiProjekt ściąga automatycznie napisy,a do odcinka nie wolno dawać linków bo blokuje temat moderator ale szukaj na oneDll a bez problemu ściągniesz za darmo z rapidshare...