PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

Najbardziej epicki moment EVER!!! :D:D:D:D Hahahaha
Jeszcze nie skończyłam oglądać, ale nie mogłam wytrzymać :D:D:D.

ocenił(a) serial na 7
April_MAY

zgadzam się!

w końcu E. pokazała, że też ma charakterek;d

iaminsane

Gdzie oglądacie odcinek ? Można gdzieś indziej niż na maxwideo ?

ocenił(a) serial na 7
Request_

wiesz, ja to z chomika biorę lub innych, ale na odsiebie chyba jest online

iaminsane

http://watchseries.eu/ Tutaj dość szybko uzupełniają <ang>

iaminsane

Oj ma, ma. Ale w przeciwieństwie do Sutton, charakterek Emmy nie działa destruktywnie na innych- nie licząc mordki Sutty:D:D:D

ocenił(a) serial na 7
April_MAY

jak dla mnie to i Suuton, i Emma są przerysowane za bardzo.
Sutton jest zbyt wredna,a Emma zbyt dobra, przez to są bardzo nienaturalne;d

iaminsane

Bo to celowy kontrast pokazany miedzy bliźniaczkami,ale one wcale nie są tak bardzo przerysowane, przerysowana to była "Paulina"...kto oglądał ten serial wie czemu...Nasze bliźniaczki to przy nich całkiem normalne dziewczyny..

ocenił(a) serial na 7
szarit

nie oglądałam Pauliny, więc ciężko mi stwierdzić, czy nie są aż tak bardzo przerysowane, ale moim zdaniem są.
wg mnie trochę wieje nudą przez to

iaminsane

To obejrzyj(może gdzieś to uda się jeszcze dorwać np na you tube... na tle tej telenoweli to bliźniaczki z LG są prawie normalne i całkiem strawne...w zestawieniu z Pauliną (wcieleniem matki Teresy) z wredną Paulą przy której Sutton to jeszcze niewinna bestyjka..

April_MAY

wie ktoś kiedy będą napisy ?

wikitoriwikens

Nie mam pojęcia, ale zwykle pojawiają się 1-2 dni po premierze.

April_MAY

Jakoś długo nie ma tych napisów... Chyba zdecyduję się obejrzeć po angielsku. Może nie wszystko doskonale zrozumiem, ale nie chcę mi się już czekać.

ocenił(a) serial na 6
czerwonooka

Ja przed chwilą obejrzałam po angielsku, zawsze czekałam na napisy, ale ten odcinek łatwo zrozumieć. Używają prostego słownictwa, więc myślę że czerwonooka dasz radę! : )

Końcówka bardzo mi się nie podoba... mam nadzieję, że jakoś sobie z tym poradzą...

werus_15

Ogólnie znam angielski całkiem dobrze, tylko czasem w serialach trudno wyłapać niektóre zdania z kontekstu. Z drugiej strony niektóre tłumaczenia są tak słabe, że szkoda w ogóle czytać. Poczekam do wieczora, jak nie będzie oglądam wersję eng. ;P

czerwonooka

bez przesady, rozumiem czekac na napisy w house albo w greys anatomy gdzie jest wiele medycznych nazw i moze byc ciezko sie polapac. ale w tym serialu nie ma szans by nie zrozumiec czegokolwiek. nawet ze slabym ang, tak mysle, a co do serialu to dzialaja mi na nerwy te blizniaczki. juz mialam nadzieje ze emma w koncu pojdzie i powie prawde ze jest ich dwie, strasznie to wszystko naciagane

ocenił(a) serial na 7
malinka_20

mam identyczne odczucia,
wszystko jest zbyt przewidywalne, momentami nudne..
przedostatni odcinek oglądałam przez 4 dni, bo nie mogłam się zmusić.

iaminsane

wszyscy oni irytujacy sa... jedynie ten Thayer w miare sympatyczny, reszta to masakra. i ta cala Mads z wieczna mina Marysi Mostowiak. ale nie ma co narzekac, itak zwykle ogladam

ocenił(a) serial na 7
malinka_20

Mads całkiem lubię, właściwie Thayera i ją najbardziej.
Szkoda, że ten serial nie jest bardziej skomplikowany, tak to można by Laurel o coś podejrzewać...

iaminsane

kto wie moze sie rokreci. generalnie narazie szalu nie ma i faceci tez na kolana nie powalaja. Ethan calkiem fajny ale ten od Mads to jakas porazka na calego, brzydal. :))

wikitoriwikens

napisy są już dostępne na napisy24 :)