Liczyłam na to że 2 sezon będzie miał ze 20 odc szkoda że tak szybko zakończyli ten serial a tyle jest badziewnych seriali i dostają kolejne sezony :( co do PLL już tak kombinują że trudno połapać się o co tam chodzi i jak się nie mylę dostanie 4 i 5 sezon ehh szkoda TLG będę za nim tęskniła :(
Pocieszę Cię :). Nie kończy się tak szybko, przyszły odcinek to mid-season finale. Czyli zobaczymy jeszcze kolejne 10 odcinków tylko zapewne gdzieś w czerwcu :).
O nie...Takie przerwy sa najgorsze, bo potem mało co pamiętamy i za dużo tu wyczekiwania .:)
do Robson: Tak, zgadzam się, kocham PLL, ale to co oni robią z tym serialem to się nie godzi. Nic już nie rozumiem, wkurzają mnie te zagadki, ktorych jest coraz wiecej a w dodatku gdy ktoś w serialu napomina o wdarzeniach z przeszlosci to już w ogóle nic nie wiem. Powinni wyjasnić niewyjaśnione i skończyć z emisją następnych sezonów.
ABC FAMILY ogłosiło daty powrotów swoich seriali w sezonie letnim i nie ma tam 'The Lying Game', więc prawdopodobnie na kolejną część 2 sezonu będziemy musieli czekać znowu rok lub do września.
Albo do wakacji:). Swoją drogą nie zanosi się - patrząc na główną stronę serialu, aby już mieli odpuszczać ;). Może nie trzeci sezon; ale końcówki 2 się spodziewam prędzej czy później :).
No właśnie w tym sęk że gdybyśmy mieli czekać do wakacji to miałby premierę w czerwcu jak PLL, a nic na ten temat nie podali...
alex chando ( Sutton i Emma w serialu) chyba na twitterze cos pisala ze jesli fani chca aby serial powrocil to musza ogladac ostatni odcinek czyli mid season final. Jezeli ogladalnosc bedzie spoko to moze bedzie dalej a jak nie to bedzie tak jak z the secret circle i gówno z tego wszystkiego, kreca seriale i sciagaja z anteny....
Jest 10 odc Nie długo go obejrzę :) Co do 2 części sezonu jak mam znów "czekać" rok na kolejne 10 odc to niech lepiej zakończą ten serial w tym odcinku.
co Ty gadasz.. co za bezsens ;/ przecież ten serial jest bardzo dobry.. nie rozumiem ;/
jest małe pocieszenie, chyba rezyser czy producent serialu, w kazdym razie alexandra chando na twitterze podala jego post, ze ogladalnosc byla bardzo wysoka.
Właśnie oglądalność była najsłabsza w tym sezonie z tego co widzę XD
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Lying_Game_episodes
Szczerze mówiąc sprawdzałam zaraz po odcinku i wtedy było podane 1,27 więc nie wiem, nie umiem znaleźć żadnego wiarygodnego źródła co do oglądalności.
W każdym razie tu raczej liczą się ratingi, a chyba nie było najgorzej
http://lyinggame.alloyentertainment.com/will-the-lying-game-return-for-season-3/
Z twittera Chucka : Ratings were great! #1 in scripted TEENS! Thanks. Expecting good news!
Także nadal czekamy na decyzje ;)
Hmm, faktycznie... Więc nadzieja jest ;)
Mam nadzieję, że chociaż dokręcą parę odcinków by to skończyć... Nie lubię takich sytuacji, podobno było z 'The nine lives of chloe king' ; /
na 3 sezon nie ma co liczyć, ale mogliby dokręcić chociażby 6 czy 8 odcinków, by wszystkie wątki pozamykać...serial jest kręcony z takim wyprzedzeniem, że pisząc scenariusz do odc 2x10 wiedzieli mniej więcej jaka jest oglądalność serialu w tym sezonie, więc albo powinni zdecydować się na zakończenie wszystkiego w tym odc albo dać zielone światło dla nakręcenia (dajmy na to) 6 odc, w których ładnie zakończyliby całość. Takie jest moje zdanie. No bo co teraz??? albo serial skończył się tak jak się skończył bądź dokręcą z łaski we wrześniu albo nawet i w styczniu kolejnych 10???jeżeli oglądalność już teraz jest niska, to nie wiem jaka będzie za rok...nawet jeśli ktoś się wkręcił w fabułę, za rok może mu już się nie chcieć wszystko sobie przypominać od nowa, no bo po co? (w oglądaniu Misfits, Skins i Being Human najbardziej irytowało mnie właśnie to, że sezon ma 6-8 odc i na kolejny trzeba było czekać rok, a człowieka aż skręca, że musi czekać aż tyle na swoje ulubione seriale, wrrr :P )