właśnie miałam zadać takie samo pytanie więc coś wiadomo weszłam an stronę ABC Family ale nie ma tam żadnych info.
mam nadzieje ze bedzie 2 seria bo jakby mieli teraz skonczyc to w sumie nic nie wiadomo, jest keszcze duzo watkow do pociagniecia
Jeszcze nic nie wiadomo. Ale moim zdaniem powinni zrobić. Orientuje sie ktoś może czy serial ma dobrą oglądalność w stanach.?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Lying_Game_episodes
tu jest ogladalnosc po kolei wszystkich odcinkow. taka sobie.
szkoda że nie liczą oglądalności z całego świata bo wiadomo przecież ile osób serial ściąga chociażby z Polski i od razu by podskoczyła oglądalność. Dziwne dla mnie byłoby jak by się teraz nagle skończył bo nic nie zostało wyjaśnione ani nic w sumie nie wiemy tak o przeleciał sobie pozaczynał wątki i nagle koniec?!
no pozostaje nam tylko liczyc ze zrobia drugi sezon. szkoda ze nie emituja tych seriali na calym swiecie :(
noo prawda szkoda że na całym świecie nie emitują, chociaż u nas zapewne puścili by 2 lata po premierze z okropnym lektorem :)
Mam nadzieje ze nie zakoncze definitywnie serialu z wieloma pytaniami bez odpowiedzi...