PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

2 sezon

ocenił(a) serial na 8

Wiadomo coś o tym, czy będzie 2 sezon?

użytkownik usunięty
Ewodia

właśnie miałam zadać takie samo pytanie więc coś wiadomo weszłam an stronę ABC Family ale nie ma tam żadnych info.

z tego co wiem nie ma jeszcze żadnych oficjalnych informacji o przedłużeniu serialu

ocenił(a) serial na 10
asfalcik

mam nadzieje ze bedzie 2 seria bo jakby mieli teraz skonczyc to w sumie nic nie wiadomo, jest keszcze duzo watkow do pociagniecia

Inspire

Jeszcze nic nie wiadomo. Ale moim zdaniem powinni zrobić. Orientuje sie ktoś może czy serial ma dobrą oglądalność w stanach.?

ocenił(a) serial na 10
Request_

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Lying_Game_episodes
tu jest ogladalnosc po kolei wszystkich odcinkow. taka sobie.

ocenił(a) serial na 7
Inspire

uuu z taką oglądalnością, to nie wiem czy będą kontynuować

ocenił(a) serial na 8
iaminsane

Oglądalność rzeczywiście jest słaba. Szkoda... Bo jest tyle otwartych wątków.

użytkownik usunięty
Ewodia

szkoda że nie liczą oglądalności z całego świata bo wiadomo przecież ile osób serial ściąga chociażby z Polski i od razu by podskoczyła oglądalność. Dziwne dla mnie byłoby jak by się teraz nagle skończył bo nic nie zostało wyjaśnione ani nic w sumie nie wiemy tak o przeleciał sobie pozaczynał wątki i nagle koniec?!

ocenił(a) serial na 10

no pozostaje nam tylko liczyc ze zrobia drugi sezon. szkoda ze nie emituja tych seriali na calym swiecie :(

użytkownik usunięty
Inspire

noo prawda szkoda że na całym świecie nie emitują, chociaż u nas zapewne puścili by 2 lata po premierze z okropnym lektorem :)

ocenił(a) serial na 10

cała polska:) :/

użytkownik usunięty
Inspire

Przydalyby sie jeszcze 2 odcinki do 22. 20odc? Jakos tak dziwnie:-P

użytkownik usunięty

Mam nadzieje ze nie zakoncze definitywnie serialu z wieloma pytaniami bez odpowiedzi...

Ewodia

Musi być!
ja się nie zgadzam na to żeby nie było!
;)
takie zakończenie musi być wyjaśnione w 2 sezonie ;)