PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

Emma i Thayer

ocenił(a) serial na 10

Jak Wam się podoba to połączenie?

hannah901

nie lubię Ethana, więc jestem na tak;)

hannah901

świetna para trzymam kciuki ale podobno coś w 3 odc.nie tak z thayerem :(musze obejrzec ale nie ma jeszcze napisów

ada565

Też jest jak najbardziej za nimi.

Aniuleks

4 odcinek jest świetny dla Emmy i Thayera :)

elenkaa

a ja jestem wsciekla, ze wybrala taka "wydmuszke", przeciez ten koles jest jakis "mietki"

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

A ja uważam że świetną tworzą parę,bardzo pasują do siebie.Wprawdzie na początku podobała mi się z Ethanem ale on nie zasługuje na Emme

ocenił(a) serial na 9
Liwkaaa

też mi się tak wydaje!

rybcia13

Cóż ja zdecydowanie wole Thayera niż np Ethana, który ponoć tak strasznie kocha Emme, a leci do Sutton przy pierwszej lepszej okazji.

ocenił(a) serial na 8
Aniuleks

Mnie się wydaje, że Ethan jednak kocha bardziej Sutton, tylko tę jej wersje light a nie kiedy jest s.ką:) Dlatego tak spodobała mu się Emma na początku. A teraz chyba sam się trochę pogubił. No, ale nie o tym miało być :P
Emma i Thayer są jak na razie do kitu, straszna nuda, zero chemii.

lola881

Najlepsza para to Emma i Ethan, a Sutton niech idzie do Diabla - wredna, mala suka!!

rybcia13

Emma i Ethan jako para od początku mi nie pasowali. Po prostu patrzenie na nich razem było dla mnie męką. W sumie patrzenie na Ethana i Sutton jest takie samo...
Myślę że to zwyczajnie wina Ethana. Nie cierpie go.

Aniuleks

dokladnie, to jest wina Ethana, po prostu spieprzyl to, a mialam go za chlopaka z zasadami!

rybcia13

Ethan'a nie lubiłam od samego poczatku. I z każdym odcinkiem jest co raz gorzej. Może i faktycznie czuje coś do Sutton, w porządku spotykali się przez jakiś czas, byli zakochani. Ale zerwali i on związał się z Emmą. Po czym całuje Sutton i następnie ma pretensje do Emmy, że się z nim rozstała i związała z Thayer'em. No kurde...

ocenił(a) serial na 6
Aniuleks

On sie zachowuje jakby nie wiedział co robi. Raz tak raz tak i to nie jego wina, tylko Emmy..

CzarminAg

jak najbardziej jego wina, bo nawet jakby byl nadal z Emma, to mysle, ze i tak w pewnym momencie uleglby pokusom Sutton, on jest po prostu glupi

ocenił(a) serial na 6
rybcia13

No dokładnie. Mógłby troche się zastanowić, a nie tak będzie miał pretnesje do całego świata tylko nie do siebie..

CzarminAg

Własnie dlatego lubie Thayer'a. Chce być z Emmą. Oboje się wspierają.
A nie tak jak w przypadku Ethana, gdy Emma go kryła i kłamała żeby tylko uratowac mu tyłek, a on ją zdradza.

Aniuleks

Moim zdaniem on nie pasuje do Emmy, jest jakis taki "mietki", ja w nim nie widze faceta - taki duzy chlopczyk. Emma potrzebuje jakiegos silnego mezczyzny, a zreszta ona sama tez nie wie czego chce.

ocenił(a) serial na 6
hannah901

Emma i Thayer jak najbardziej. Ethan i Emma to była jakaś pomyłka. Ethan nie przypasował mi od samego początku, aktor gra jakby chciał a nie mógł także nic dodać nic ująć.

ocenił(a) serial na 4
hannah901

Ethan to była pomyłka, mam nadzieję, że ich nie pogodzą i nie zrobią z nich znów pary. Najpierw zdradził Sutton z Emmą, potem Emmę z Sutton. Co to za facet? Niby każdą z nich kocha, a jak tylko pojawi się w jakiejś kwestii lepsza dziewczyna, to od razu do niej leci. Zero wierności.

hannah901

Ja również jestem na tak! To jest taki dobry chłopak... Biedaczek, zostaje cały czas odtrącany. Mam nadzieję, że to się zmieni, a Ethan wreszcie zrozumie, że kocha Sutton ;)

hannah901

Ja bym wolała Sutton i Thayera. Bo Emma mnie bardzo drażni, tak jak Ethan, obaj są nudni, a razem to już w ogóle jakieś nieporozumienie.
Sutton i Thayer byliby ciekawą parą, ale raczej nie ma na co liczyć bo Thayer jest taki bardziej szlachetny a Sutton dba o swoje interesy.
Szkoda że w ostatnim odcinku jednak się powstrzymała na tej przemowie, gdyby powiedziała prawdę o Tedzie mogłoby to rozkręcić trochę akcje i byłoby to w stylu Sutton.

ocenił(a) serial na 7
hannah901

Uważam, że Emma najlepiej pasuje do Ethana. Thayer ma coś w sobie, jednak nie jest tak męski, jak Ethan. Emma mnie wkurza, bo sama nie wie czego chce, a przeciez Ethan tyle za nią biegał, a ona ciągle go odtrącała, a wcześniej sama pchała w łapy Sutton, to nie dziwne, że Ethan w końcu rzeczywiście wybrał Sutton.

Hadley

wybrał a ona go rzuciła już w 2x06 :) również Emma i Thayer wreszcie się ze sobą przespali... co na to Ethan??

ocenił(a) serial na 8
zgadnij_kto

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_475439&feature=iv&src_vid= VVqPiFLLShs&v=bkYx97iDPUQ no właśnie po tym promo nie byłabym taka pewna...

Kelia

a czy to nie Emma?? mi się wydaje, że Ethan mówi to Emmie :)

ocenił(a) serial na 8
zgadnij_kto

Ja lubię Thayera ale w tej ich ostatniej wspólnej nocy w ogóle nie było pasji i ognia.. Miedzy Ethanem i Emmą była magia, namiętność- nawet jak ze sobą nie spali to się działo... a tak w ogóle to wydaje mi się że gdzieś na końcu bliźniaczki będą wspólnie planowały intrygi. Sutton przejrzy na oczy i wykorzysta swój ostry charakterek ale do "walki ze złem"....

Arena26

Mam straszne mieszane uczucia. Z jednej strony od samego początku kibicowałam Ethanowi i Emmie, ale gościu spieprzył, skacząc raz do Emmy raz do Sutton, jakby sam nie wiedział czego chce i nie widzi w tym swojej winy. Więc obecnie mnie wkurza, co przemawia na plus Thayera, który jest kochany, pomocny i mozna na nim polegać, ale .... no właśnie, zgadzam się z powyższymi komentarzami, wydaje mi się, że nie ma między nim a Emmą żadnej pasji, są bardziej jak bardzo bliscy przyjaciele, a nie zakochani. Więc obecnie nie wiem, komu kibicować, czekam na dalszy rozwój wydarzeń.

ocenił(a) serial na 9
hannah901

Lubię i Emmę i Thayera (on jest taki kochany, pomocny i na pewno ładniejszy niż Ethan ;>) ale nie przepadam za nimi razem. ;c Zgadzam się, że nie ma między nimi chemii, pasji... Coś trochę jak stare małżeństwo? Ethan mnie wkurza, bo jak jest z Emmą to coś czuje do Sutton, jak jest z Sutton to chce Emmy. Niech się zdecyduje! Ale wolałam jego z Emmą niż Thayera,,..

ocenił(a) serial na 7
Tibby1996

Tu się nie zgodzę, bo jak Ethan był z Emmą to chciał od Sutton trzymać się jak najdalej. Nieco zbliżyli się do siebie w domu ojca Ethan'a, ale tylko dla tego, że Sutton pokazała tą dobrą twarz i to na chwilę urzekło Ethan'a, ale zaraz tego żałował i przecież chciał wszystko powiedzieć Emmie. Następnie, gdy ona z nim zerwała, a on cały czas za nią latał, w końcu się poddał i w ramach pocieszenia polazł do Sutton cały czas kochając Emmę. Dlatego ja uważam, że Emma była i jest w sercu Ethan'a, a on wcale nie biegał za Sutton. Sądzę, że do siebie pasują tylko Emma i Ethan. Zgadzam się jak wyżej, między nią a Thayer'em nie ma pasji, namiętności, tylko jakby przyjaźń, bliska więź. Ubolewam, że przespała się z Thayer'em, natomiast cieszę się, że Ethan przejrzał na oczy jaka jest Sutton.
P.S Tylko, żeby nie połączyli go z Mads :D

Hadley

Zgadzam się z Tobą w 100% :) I tylko nie mogę pojąć czemu Emma przespała się z Thayerem skoro widać że cały czas czuje coś do Ethana...

ocenił(a) serial na 7
martucha15_94

Dokładnie, też tego nie mogę pojąć.

ocenił(a) serial na 9
Hadley

hahha, też oglądając pomyślałam, że go z Mads połączą xd I też tego nie chce.

Tibby1996

Tylko nie to!! Lubię Mads, i połączenie jej z Ethanem byłoby żenujące.

hannah901

i tak Emma bedzie z Ethanem...jeszcze zobaczycie!!

hannah901

Chyba wreszcie te "cieple kluchy" pojda w odstawke, przed miloscia nie da sie uciec:))