Jak w temacie ...
jakie seriale polecacie ten przypadł mi do gustu i szukam jeszcze czegoś fajnego oglądam Gotowe na wszystko, PLL , TVD , 90210 , Terra Nova
Być człowiekiem to super serial. Tylko, że w wersji brytyjskiej Amerykańska jest jakaś dziwna.
Ja oglądam też Dexter, CSI: NY( ale to zazwyczaj jak nie mam czego ogladac a mi sie nudzi), Lost Girl, Dr. House, Nikita, Supernatural, Gossip girl, True Blood, How I met your mother, Glee, Merlin i pewnie jeszcze jakieś inne ale jest przerwa i nie pamiętam. Ja w ogóle prawie wszystko oglądam;D ale to tak jak mam czas w ferie będę nadrabiać zaległości;)
Polecam Revenge, Suburgatory, The Walking Dead, HIMYM, The Secret Circle, Glee, Chuck, Hot in Cleveland, Awkward. Modern Family ;)
Ogląda, któraś z Was One tree hill?? Opłaca się? Czy to takie flaki z olejem?
Oprócz tych co zostały już wymienione polecam Jane by Design!!! Naprawdę świetny serial;)
Jeśli chodzi o One Tree Hill opłaca się ,opłaca. Z czystym sumieniem mogę także polecić
Ja oglądałam OTH. Polecam sezony zwłąszcza od 1-6 <3 Teraz nie oglądam, bo się jakieś mdłe zrobiło. Ale te wczesniejsze sezony były świetne więc polecam! :)
wszystko co już wszyscy napisali ;) czyli; How i met your mother, Jane by Design (nowy), HART OF DIXIE (czemu jeszcze nikt tego nie wspomniał? ;p), true blood, secret circle, switched at birth, gossip girl, awkward., once upon a time (ten już gorszy, ale oglądam ;) wszyscy jeszcze chwalą 2 broke girls zaczęłam oglądać i jest niezłe.
Jeszcze Ringer - coś podobne jak TLG, ale fabuła bardziej przypomina książkę. Czyli też o bliźniaczkach, tyle, ze jedna umiera już na początku, a druga zastępuje jej miejsce.
Ja widziałam :
(najlepszy)
- NIP/TUCK
(bardzo dobre)
- SPARTAKUS - obie cześci
- DEXTER
- GOTOWE NA WSZYSTKO
- THE KILLING
- TRAWKA
(młodzieżowe)
- ONE TREE HILL
- ŻYCIE NA FALI
- PRETTY LITTLE LIARS
- PLOKARA
(wampiry)
- TRUE BLOOD
(świetna komedia)
- BIG BANG THEORY
Big Bang Theory jest super, ale to moim zdaniem inna kategoria. Raczej taka rozrywka do śniadań czy na sobotnie popołudnia. Nie jest to żaden "tasiemiec", a chyba o takie Ci chodziło.