PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

chciałabym zacząć oglądać nowy serial i zastanawiam się nad tym. Ze 3 miesiące temu
obejrzałam 2 odcinki i z rozczarowaniem przestałam oglądać. Serial bardzo naciągany i
nieprzemyślany, pomyślałam. No, ale słyszałam różne dobre opinie. Oglądałam PLL i
bardzo mi się podoba, ale czy TLG jest równie dobry?
Wypiszecie wady i zalety?

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

Hm... PLL jest świetne, TLG podobne jednak moim zdaniem mimo wszystko trochę słabsze. Czasami nudne, moim zdaniem nieciekawe, podczas 10 pierwszych odcinków miałem kilka przerw, ale potem jest lepiej. Nie jest to PLL, ale się fajnie ogląda. Dla zabicia czasu ujdzie.

RobertSolski

serial ogólnie bardzo fajny ,warto obejrzeć go samemu nie zważając na opinie ale ja bym poczekała aż powiedzą czy będzie drugi sezon , bo jeśli zaczniesz pierwszy a nie będzie drugiego to może być 'lekkie' rozczarowanie: P

dzasstajn

Według mnie serial jest słabszy od PLL - akcja nie zawsze jest skupiona na zagadce, nie ma takiej atmosfery jak w PLL. Za to finał sezonu jak dla mnie jest bardziej szokujący.

ocenił(a) serial na 8
Aishowa

zgodzę się. Nie wiem, czy tak było w książkach, ale szokujące.

RobertSolski

No nie wiem, czy już takie świetne po tymfinale...

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

no tu przynajmniej było prawdziwe zaskoczenie

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

Serial do 10 odc. dość ciekawy, później stał się trochę nudniejszy.
Finał serii dobry (na pewno lepszy niż ten PLL:d)

Zaleta/wada (trzeba samemu stwierdzić) - możesz go oglądać nieuważnie, a i tak niczego nie przeoczysz..

ocenił(a) serial na 8
iaminsane

moim zdaniem odwrotnie ;p Od 10 było ciekawie, przed trochę nudno właśnie.