PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

Nie wiem, jak was, ale mnie bardzo irytuje, że Sutton i Emmę gra jedna aktorka. Uważam, że producentów stać na to, żeby zatrudnić aktorki - bliźniaczki, których wątpię, żeby brakowało w Ameryce. Nie mogę znieść scen ich razem, bo zawsze albo jest zbliżenie na jedną i czubek głowy drugiej robi dublerka, albo w ujęciu ich obu aż razi niedopracowanie komputerowe. Wiem, że i tak spędzają nad tym pewnie sporo czasu montując odcinek, ale no, sami sobie kłopotu narobili. Większość z Was też uważa, że ten serial ma o wiele lepszą grę aktorską niż PLL (z czym nie do końca się zgadzam, bo gra Chando jak dla mnie jest strasznie sztuczna) i bardziej realistyczną fabułę, ale pomyślmy, czy istnieją aż tak bardzo podobne bliźnięta, jak Sutton i Emma są kreowane w serialu? O wiele lepiej by było, jakby to były prawdziwe bliźniaki i mimo różnic, zamieniały by się miejscami. Uff.. rozpisałam się. Dobra, jakie jest Wasze zdanie na ten temat? ;)

ocenił(a) serial na 10
feelingfine

Zgadzam się z tobą, że Amerykanów bardziej stać na to aby grały dwie aktorki np: Emmę żeby grała Aleksandra a Sutton żeby ktoś inny... ale cóż nic się nie poradzi na to.Aczkolwiek nie zgadzam się z tym, że Aleksandra Chando sztucznie gra. Moim zdaniem jest bardzo utalentowaną,ładną aktorką.

ania7733

ja krótko i na temat
zgadzam się

ocenił(a) serial na 9
feelingfine

no mogłoby być i tak, ale ja bardzo lubię tą aktoreczkę :)

feelingfine

czy ja wiem... też bym wolała prawdziwe bliźniaczki, ale nie wiem czy to rzeczywiście takie proste znaleźć tak identyczne, że nawet rodzice nie zauważają podmianki ;)

ocenił(a) serial na 7
marrrrrrcel

Właśnie. Musieli tak zrobić, żeby naprawdę były identyczne i żeby nikt je nie rozróżnił.

feelingfine

Moim zdaniem mają naprawde bardzo dużo pracy mimo to nie przeszkadza mi zarówno gra aktorska jak i sam pomysł. Zgadzam się że trudno byłoby znaleźć dwie identyczne bliźniaczka a zwłaszcza jakkolwiek utalentowane aktorki

ocenił(a) serial na 10
kawikam

dokładnie, ja znam dwie naprawde identyczne bliźniaczki, ale są tak głupiutkie i puste, że zamiast grac by tylko chichotały.